logo

CHP ‘HAK HUKUK ADALET’ SLOGANLARI İLE YÜRÜDÜ

  • Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Adayları ve yöneticileri Kdz. Ereğli Sahilinde buluşarak ‘Hak hukuk adalet’ sloganları eşliğinde yürüyüş yaptı.

12 Mayıs Cuma günü saat 17.00’de CHP Kdz. Ereğli parti binası önünde bir araya gelen Zonguldak Milletvekili Adayları Deniz Yavuzyılmaz, Eylem Ertuğ Ertuğrul, Doğa Şanlıoğlu(DEVA Partisi), Merve Kır ve Cemalettin Sağtekin’e il Başkanı Murat Pulat, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hikmet Uzuner ve partililer eşlik etti. Parti binası önünden yürüyen CHP Milletvekili Adayları sahilde bekleyen coşkulu partililerle buluştu. Bu sırada emniyet güçlerinin önlem aldığı görüldü. CHP buluşmasına İyi Parti Milletvekili Adayı Yiğitcan Yılmaz, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları Haluk Okur, Tayyar Mendeş, Danışman Metin Yüksel, CHP Milletvekili Aday Adayı Neriman Posbıyık ve DEVA Partili Doğa Şanlıoğlu’nun annesinin de da yer aldığı görüldü.

Burada kısa birer konuşma yapan Milletvekili Adayları, iktidarı eleştirerek Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Milletvekili Adaylarına destek istediler. Miting havasında gerçekleşen buluşmanın ardından topluluk sahil boyunca ‘hak hukuk adalet’ sloganları eşliğinde yürüdü.

Paylaşın:
350 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ