logo

CHP HEYETİ OLAY YERİNDE…

  • CHP Kdz. Ereğli ilçe heyeti, ilçeye bağlı mahalle ve köylerde sel felaketi yaşanan bölgelere giderek esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun dedi, yetkililerden bilgi aldı.

Batı Karadeniz Bölgesinde meydana gelen sel felaketi siyasetçileri de hareketlendirdi.

CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hikmet Uzuner, İl Genel Meclis Üyesi Hayrettin Kartal, Örgüt Yöneticileri Ali Kocamanoğlu, Hüseyin Çakır ve partili Ufuk Erdoğan, sel felaketi haberini alır almaz olumsuzluk yaşanan bölgelere intikal etti. Sel haberini, Ereğli’de festival kapsamında düzenlenen Tolga Sağ-Arif Sağ konseri sırasında alan CHP heyeti, hemen harekete geçip sırası ile Bölücek, Subaşı ve Çaylıoğlu bölgelerine giderek esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun dedi, yetkililerden bilgi aldı.

Öte yandan Alaplı’ya bağlı Gümeli Beldesi’nde de sel nedeni ile heyelan meydana geldi, yol kapandı. Belediye Başkanı Ahmet Saydam yönetimindeki Belediye ekipleri yolda çalışma yaparken görüntülendi.

MİLLETVEKİLİ ERTUĞRUL GEÇMİŞ OLSUN DEDİ VE UYARDI!

Öte yandan, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, yazılı basın açıklaması yaparak sel felekti nedeni ile geçmiş olsun dileklerini iletip, dikkatli olunması gerektiği uyarısında bulundu.

CHP’li Ertuğrul, değerlendirmesinde şu görüşlere verdi:

“Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının arından sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış Zonguldak, Bartın, Karabük başta olmak üzere birçok kentimizi vurdu. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle Karabük-Zonguldak Zonguldak Ereğli karayolunda heyelan meydana geldi. Sel felaketinden en çok etkilenen Kdz. Ereğli ilçemiz Çaylıoğlu bölgemizde kuvvetli yağış nedeniyle maddi hasar meydana geldi. Kdz Ereğli Subaşı, Bölücek bölgelerinde , Kozlu ,Devrek ve Gökçebey ilçelerimizde ciddi maddi hasarlar olduğu bilgisi tarafımıza ulaştı. Şuan için önemli olan Zonguldak bölgemizde can kaybının olmayışıdır. Ancak diğer illerimizden can kaybı haberleri de almaktayız. Can kaybı yaşanan illerimize Allahtan rahmet diliyoruz.

Meteoroloji 10 kent için alarm vermiştir, yağışların yoğunlaşarak şiddetini artırması olasılığına karşı hemşerilerimizin kendi ölçülerinde tedbirlerini almalarını özellikle rica ediyor, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

Paylaşın:
527 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ