logo

CHP İLÇE BAŞKANI ERTUĞRUL’DAN ZİYARET

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğrul, Haber Hayat Yayıncılık İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’yü ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğrul Haber Hayat Yayıncılık İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’yü ziyaret etti.

Gönüllü, 31 Ekim Perşembe günü akşam saatlerinde gerçekleşen ziyaretin, Dr. Eylem Ertuğrul ile hasta yakını olarak görüşmesinde planlandığını vurguladı. Ertuğrul’un zor bir dönemde ilçe başkanlığına atandığının bilincinde olduğunu gözlemlediğini belirten Gönüllü, “sağ olsun daha başkan olmadan önce verdiği sözü yerine getirmek için gazetemizi ziyaret etti.

Kendisi ile güncel yerel ve genel konuları konuştuk. Karşımda ‘Cumhuriyet Bayramını kutladığımız bu anlamlı günlerde ülkemiz için, partimiz için her türlü mücadeleye ve fedakarlığa hazırız. Kırmızı çizgilerimizi koruyacağız ve çok çalışacağız. Arkadaşlarımızla birlikte yorgunluk ve dur durak bize yasak. Tüm kırgınlıkları yok edeceğiz, başarılı olacağız. başka şansımız yok!. Bu aşamada Milletvekilimiz Ünal Demirtaş’la da, belediye başkanımız Halil Posbıyık’la da yakın diyalog içerisinde olacağız. Çünkü hepimizin ortak kaygıları aynı, partimizi iktidara taşıyacağız’ diyen ve bu yolda üstün bir irade ortaya koyan örgüt başkanı vardı. Kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

Görüşmede siyasi ortamı da değerlendiren ikili, en kısa zamanda tekrar bir araya gelmek üzere sözleşerek ayrıldı.

Paylaşın:
1791 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ