logo

CHP İLÇE YÖNETİMİ MAHALLE MUHTARLARINI YOKLUYOR!

  • CHP İlçe örgütü yöneticileri, mahalle muhtarlarını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunuyor.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, Başkan Yardımcıları Resmiye Arslan, Zafer İnanoğlu ve Özkan Kaya ile birlikte mahalle muhtarlarını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

“GELECEĞE YÖNELİK ÖNERİLERİNİ DİNLEME FIRSATI YAKALADIK”

İlçe Mahalle muhtarlarını ziyaretlere devam edeceklerini bildiren Kocamanoğlu, muhtarların demokrasinin temel taşları olduğu gerçeği ile yola çıktıklarını ifade ederek, görüşlerinin önemli olduğunu söyledi. Görüşmelerde önemi bir veri tabanı oluşturmayı hedeflediklerini belirten Kocamanoğlu “Akarca Mahallesi(İlknur Güneri), Bağlık Mahallesi(Muhsin Aydın), Murtaza Mahallesi(Nihat Eken ) ve Orhanlar Mahallesi(Ahmet Özhan Gökalp) muhtarlarımızı makamlarında ziyaret ederek mahalleleri hakkında bilgi aldık. Muhtarlarımızın geleceğe yönelik önerilerini dinleme fırsatı yakaladık. Ziyarette bulunduğunuz tüm muhtarlarımıza gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

VERİMLİ SONUÇLAR ALINIYOR

Söz konusu ziyaretleri Haber Hayat’a değerlendiren Kocamanoğlu, 2024 yılı yerel seçimlerin yaklaştığına dikkat çekerek, “Genel kurulumuzun hemen ardından görev dağılımını tamamladığımız ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Muhtarlarımızla sohbet etmek, kendilerinin ve temsil ettikleri mahalle halkının sorunlarını ve çözüm önerilerini not etmek, dinlemek bizim de ufkumuzu açıyor. Çok verimli sonuçlar aldığımız, karşılıklı memnuniyet duyulan bu ve benzeri ziyaretlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

Paylaşın:
525 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ