logo

CHP KDZ. EREĞLİ KADIN KOLLARI ÜST KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Zonguldak’ta 7 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Örgütü Kadın Kolu Genel Kurulu’nda Kdz. Ereğli İlçe Örgütü’nü temsilen oy kullanacak olan 68 kadın delege; parti binasında toplantı yaptı.

Zonguldak’ta 7 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Örgütü Kadın Kolu Genel Kurulu’nda Kdz. Ereğli İlçe Örgütü’nü temsilen oy kullanacak olan 68 kadın delege; 25 Şubat Salı günü parti binasında toplantı yaptı.

İlçe Örgütü’nün Kadın Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Yeşim Özçelik ve Kadın Kolları İlçe Başkanı Naile Bingöl’ün öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıda Kdz. Ereğli İlçe Örgütü’nün Genel Kurul’da takınacağı tavır üzerine görüş alışverişinde bulunulurken kadın delegeler de görüşlerini paylaştı.

KIR VE YALÇIN’DAN ZİYARET

Öte yandan 7 Mart’ta gerçekleştirilecek İl Örgütü Kadın Kolu Genel Kurulu’nda mevcut Kadın Kolu İl Başkanı Merve Kır ve Kadın Kolları İl Başkan Adayı Mukadder Yalçın da Kdz. Ereğli İlçe Örgütü’nü ziyaret ederek delegelerle bir araya geldiler. Kır ve Yalçın, delegasyona hitaben birer konuşma yaparak İl Kadın Kolu Başkanı oldukları takdirde hayata geçirmeyi düşündükleri çalışmalar ve hedefleriyle ilgili yorumlarda bulundular.

Kadın delegeler tarafından sıcak ve samimi bir ortamda misafir edilen adaylara delegeler de sorularını yöneltti. 

Paylaşın:
926 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ