logo

CHP, KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ ATA’NIN HUZURUNDA KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kdz. Ereğli İlçe Örgütü, partinin 97. kuruluş yıl dönümünü Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle kutladı.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kdz. Ereğli İlçe Örgütü, partinin 97. kuruluş yıl dönümünü Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle kutladı.

Tören öncesi ile örgüt binasında bir araya gelinerek Anıt önüne yüründü. İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğrul, Belediye Başkan Vekili ve Belediye Meclis Üyesi Tarkan Atik, ADD Genel Merkez Yöneticisi ve Belediye Başkan Aday Adayı Semih Özkök, gençlik ve kadın kolları yöneticileri ile partililerin katıldığı törende, Ertuğrul Atatürk Anıtına çelenk sundu.

ERTUĞRUL GÜNÜN ÖNEMİNE VURGU YAPTI

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından bir açıklama yapan İlçe Başkanı Ertuğrul, konuşmasına “Laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyetinin kurucu partisi, Anadolu Aydınlanma Devrimi’nin sönmeyecek meş’alesi, kurucu ve ebedi lider Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Benim iki büyük eserim vardır. Biri Cumhuriyet Halk Partisi, diğeri Türkiye Cumhuriyetidir’ diyerek önemini vurguladığı partimizin 97’üncü kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.” sözleri ile başladı.

“ÇALIŞMAYA YORULMADAN DEVAM EDECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisinin, cumhuriyetin koruyucusu ve teminatı olduğunu ifade eden Ertuğrul, “Partimizin en yeni üyesinden en eski üyesine kadar biz Cumhuriyet Halk Partililer, dünyada ve bölgemizdeki tüm olumsuz gelişmelere rağmen; laiklikten ödün vermeden, Atatürkçü düşünceden ayrılmadan, hukukun üstünlüğünden vazgeçmeden, ulusal birliğimizi ve cumhuriyetimizi koruyacağız, çağdaş uygarlık yolunda yürümeye devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin, Atatürk devrimlerinin ve Demokrasi’nin yılmaz savunucuları olarak, her zaman ve her koşulda tam bağımsız, aydınlık bir Türkiye inşa edene kadar çalışmaya yorulmadan devam edeceğiz. Biliyoruz ki partimiz Türkiyenin birleştirici gücü, mutlu yarınlar için de umudumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin 97. kuruluş yıldönümünü kutluyor; partimize geçmişten günümüze emek vermiş tüm partililerimizi selamlıyor,  ebediyete intikal eden tüm partililerimizi de sevgi ve özlemle anıyorum.” dedi.

Tören ve konuşmanın ardından partililer hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Paylaşın:
579 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ