logo

CHP MİLLETVEKİLLERİNDEN GENEL MÜDÜR ORAL’A ZİYARET

CHP Zonguldak Milletvekilleri Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğ Ertuğrul ile birlikte Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral’a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Erdemir İnsan Kaynakları Direktörü Atilla Yelboğa’da bulundu.

14 Ocak Perşembe günü gerçekleşen görüşmenin CHP Milletvekillerinin ‘Ekonomi Raporu’ hazırlama döneminde yapılmasının planlandığı ancak tarafların uygunluğunun ancak sağlanabildiği öğrenildi.

PANDEMİ ÖNLEMLERİ, KÜMAŞ’IN SATIN ALINMASI VE YATIRIMLAR…

Genel Müdürlük makamında gerçekleşen ziyaretle ilgili İlçe Başkanı Ertuğrul’dan edinilen bilgiye göre ; Görüşmede CHP heyeti, Genel Müdür Oral ile genel ve yerel ekonomik konularda görüş alışverişinde bulundu. Oral ayrıca, Erdemir’in KOvid sürecinin, alınan önlemler ve başarılı uygulamalar sayesinde işletmeye ve üretime en az etkide bulunduğunu ifade etti. Erdemir’in satın alma yolu ile bünyesine kattığı Kümaş Manyezit için hayırlı olsun dileklerini ileten CHP heyetine bilgi veren Oral, Erdemir’in planlandığı yatırımlar ile sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yapılanları da heyete aktardı. Ziyaretin ardından karşılıklı memnuniyet ifade edildi ve hatıra fotoğrafı çekildi.

Öte yandan CHP Milletvekilleri Demirtaş, Yavuzyılmaz ve İlçe Başkanı Ertuğrul, Erdemir ziyaretinin ardından Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e de nezaket ziyaret gerçekleştirdi.

Paylaşın:
964 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ