logo

CHP’DE BUKET MÜFTÜOĞLU SESLERİ!..

  • Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adaylığı için partinin kıdemli isimlerinden Buket Müftüoğlu’nun da adı geçiyor.

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri süreci hızla ilerlerken, partilerde ülke çapında ve bölgemizde yaşanan hareketlilik devam ediyor.

CHP’de ise aday adaylığı başvuru süreci 5 Aralık’a kadar uzatılmıştı. Şu ana kadar Kdz. Ereğli’de CHP’den Belediye Başkanlığı için başvuran Aday Adayı sayısı ise beş oldu.

KADIN ADAY SÜRPRİZİ!

Yaşanan sürpriz bir son dakika gelişmesine göre tabandan gelen sesi dinleyen CHP’li İş Kadını Buket Müftüoğlu’nun da gelen baskılara kayıtsız kalmayarak Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığına Aday Adaylığı başvurusu yapacağı öğrenildi.

Gelişmeyi doğrulayan Müftüoğlu’nun gelen ısrarlı baskılar doğrultusunda arkadaşları ile durum değerlendirmesi yaptığı ve “Onurla sadakatle bağlı olduğum Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün partisi- Cumhuriyet Halk Partimden, çok sevdiğim memleketim-her şeyim Kdz. Ereğli’de Belediye Başkanlığı Aday Aday olarak başvurumu yapmaya karar verdim” dediği ifade edildi.

Müftüoğlu’nun 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde başvurusunu yapması bekleniyor.

Paylaşın:
603 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ