logo

CHP’DE MARŞLI, ALKIŞLI, HALAYLI KUTLAMA

  • Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)nin 100. Kuruluş yıldönümü nedeni ile Kdz. Ereğli İlçe Örgütü tarafından düzenlenen törende İstiklal Marşı okundu, coşkulu alkışlar eşliğinde Atabarı halayı çekildi.

Cumhuriyet Halk Partisinin 100. Kuruluş Yıldönümü Kdz. Ereğli’de törenle kutlandı. İlçe Örtütü tarafından düzenlenen törene CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, İl Genel Meclis üyesi Hayrettin Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Tayyar Mendeş ile Haluk Okur, ADD Genel Merkez Yöneticilerinden Semih Özkök, Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, örgüt yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

9 Eylül Cumartesi günü Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören, İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu’nun Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Ardından saygı duruşlunda bulunuldu, istiklal marşı söylendi.

İlçe başkanı Kocamanoğlu, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, CHP’nin kuruluşundan bu yana ulusal ve çağdaş değerlere sahip çıktığını ifade ederek  “Bizim hep birlikte, bu büyük mirası ve değerleri yaşatarak, Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşıyacağımıza olan inancımız tamdır.  Ata’mızın çıktığı bu yolda, ülkemizi ikinci yüzyılımızda gerçek bir demokrasiye kavuşturmak, tıpkı geçmişte olduğu gibi ülkemizi muasır medeniyetler tarafından örnek alınan ve yurttaşlarımızı her bakımdan gurur duydukları bir ülkede yaşatmak için çalışmaya devam edeceğiz. Geçmişin Mirasıyla Yeni Yüzyıla ilerleyen partimiz ülkemizin geleceğine ışık tutmaya devam edecektir. 100’üncü yılımız hepimiz için kutlu olsun.” dedi.

Gençlik Kolları Başkanı da benzer ifadelerle yaşıtlarına seslendi.

Konuşmaların ardında müzik ve alkışlar eşliğinde Artvin Yöresine ait Atabarı halayı çekildi. Halaya parti yöneticileri de eşlik edince renkli ve coşkulu görüntüler oluştu.

Kutlama programı; esnaf ziyareti ve aynı akşam Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek bir dizi etkinlikle devam edecek.

Paylaşın:
314 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ