logo

CHP’DEN; BELEDİYE’YE SICAK, ERDEMİR’E SOĞUK MESAJLAR!..

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaretinde, belediye ile birlik beraberlik içinde olduğunun vurgusu yaptı ve Erdemir-Belediye ilişkilerine dair soruları yanıtladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğ Ertuğrul’un partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ettiği bildirildi.

Verilen bilgiye göre ; 21 Ocak Salı günü samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Ertuğrul, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na, 22 Aralık’ta gerçekleştirilen ilçe genel kurulu süreci ile ilgili bilgiler sundu. Genel Kurul öncesi örgüt içinde yaşanan olayların da değerlendirildiği görüşmede İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, kısa vadede yapmayı hedefledikleri çalışmalar ve hedefleri hakkında da detayları paylaştı.

“BELEDİYE İLE BİRLİKTE MÜCADELE” VURGUSU!..

Partinin İlçe Örgütü yönetimi olarak, Karadeniz Ereğli Belediyesi ile birlik ve beraberlik içerinde olarak kentin içinde bulunduğu, sorunlara çözüm üretilmesi noktasında mücadele edeceklerini kaydeden Eylem Ertuğrul, bunun yanında da, söylem ve paylaşımlarıyla partilerinin tüzel kişiliği ve saygınlığına gölge düşüren isimler için başlatılan disiplin soruşturması süreci ile ilgili bilgiler verdi.

KONU BAŞLIĞI VERDİ, DETAY VERMEDİ!

Karadeniz Ereğli İlçe örgütü olarak, yakın bir tarihte gerçekleştirilecek olan İl Genel Kurulu’na hazır olduklarını belirten Ertuğrul, Erdemir-Belediye ilişkilerine dair Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun sorularına da yanıtlar verdi. Ertuğrul görüşmede, her geçen yıl daha da kötüleşen ilçe ekonomisinin ve sosyoekonomik dengelerin iyileştirilmesi yönünde düşündükleri öneriler hakkında da yorumlarda bulundu.

Ziyaretin ardından bilgilerini paylaşan Ertuğrul, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleşen görüşmenin verimli geçtiğini, Genel Başkan’ın Karadeniz Ereğli’nin temel meselelerine hassasiyet gösterdiğini söyledi.

Paylaşın:
946 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ