logo

CHP’DEN İYİ PARTİ’YE İADE-İ ZİYARET

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğrul, İyi Parti İlçe Başkanı ve meslektaşı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu’na nezaket amaçlı iade-i ziyarette bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğrul ekibi ile birlikte, İyi Parti İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu’na nezaket amaçlı iade-i ziyarette bulundu.

GÖRÜŞ BİRLİĞİNE VARDILAR

8 Şubat Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette CHP İlçe Başkanı Ertuğrul, Balbaloğlu ve ekibinin partilerine geçtiğimiz Ağustos ayında ziyaret gerçekleştirdiğini hatırlatarak olağanüstü pandemi şartları nedeni ile iade-i ziyarete ancak gelinebildiğini ifade etti. İkisi de Kulak Burun Boğa Uzmanı olan Ertuğrul ile Balbaloğlu, güncel sağlık, siyaset ve ekonomik konuları görüşerek, sorunlara hükümet tarafından yeterli çözüm bulunamadığını, işsizlikle birlikte sosyal sorunların da arttığını, pandemide ise mağdur kesimlere yeterince destek sağlanamadığı konularında görüş birliğine vardı.

DİYALOG VE İŞBİRLİĞİ DEVAM EDECEK

CHP heyetini ekibi ile birlikte ağırlayan Balbaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, genelde ve yerel planda her koşulda her kesimle diyalogdan yana olduğunu söyledi. Partisinin demokrasinin işlemesi için her türlü fedakarlığı göstermeye devam edeceğini bildiren Balbaloğlu, CHP ile de işbirliğinin devamını diledi.

Her iki Parti teşkilatının ilçe yöneticilerinin da katıldığı ziyarette Balbaloğlu ve Ertuğrul görüşmeleri sürdürme kararı aldı.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
1215 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ