logo

CHP’Lİ DEMİRTAŞ’TAN DOSTANE ZİYARET

  • CHP 26 ve 27. dönem Zonguldak milletvekili Ünal Demirtaş, Haber Hayat Yayıncılık’tan Doğan Gönüllü’yi ziyaret etti.

2 Ekim Pazartesi günü sabah saatlerinde gerçekleşen görüşmede ikili, genel siyaset ile yaklaşan yerel seçimler konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Halen aktif siyasette olmadığını Ankara’da bulunan hukuk bürosunda avukatlık mesleğine devam ettiğini hatırlatan Demirtaş, sık sık bölgeye geldiğini ve 1 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen Zonguldak İl Kongresine katılarak başkanlık için yarışan adayları ve kazanan CHP İ Başkanı Devrim Dural’ı kutladığını söyledi.

“YEREL SEÇİMLERDE BİRİNCİ PARTİ OLURUZ”

Yerel seçimlere yönelik asıl hareketlenmenin 5 Kasım’da Ankara’da yapılacak CHP Kurultayı sonrasında hızlanacağını öngördüğünü söyleyen Demirtaş, “Kurultayımızda Genel Başkan Adaylarımıza ve 2024 yerel seçimlerinde partimizden belediye başkanı olmak üzere yola çıkan tüm arkadaşlarımıza şimdiden başarılar dilerim. Partimizin bu dönemde de en liyakatli ve iddialı adaylarla yarışarak başta büyükşehirlerde olmak üzere belediye başkanlıklarını kazanacağına, tüm ülkede olduğu gibi bölgemizde ve Karadeniz Ereğli ilçemizde birinci parti olarak çıkacağına inanıyorum.” dedi.

Dostane sohbet, gündemin değerlendirilmesi ile devam etti.

Paylaşın:
334 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ