logo

CHP’Lİ ERTUĞRUL GÖKTEKİN’E ÇALIŞTI: “GÜLÜÇ’TE KAZANACAĞIZ”

  • CHP Zonguldak Milletvekili Op. Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul, Karadeniz Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesi’nde CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin’le seçimleri kazanacaklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Op. Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul ve beraberindeki heyetin, Karadeniz Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesi’nde CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin’e destek vermek amacı ile seçim çalışmalarına katıldığı bildirildi.

Verilen bilgiye göre; Ertuğrul, beldedeki pazaryerinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunmak üzere geldiği Gülüç CHP Belde Teşkilatında yaptığı konuşmada, Zonguldak genelindeki CHP’li Belediye başkanlıklarını koruyacaklarını, üzerine yeni belediyeler ekleyeceklerini söyledi.

Gülüç’te de Mehmet Göktekin ile seçimleri kazanacaklarına emin olduklarını belirten Ertuğrul, şöyle dedi:
“Karadeniz Ereğli Bizde kalıyor, Zonguldak’ı alıyoruz, Alaplı da bizim. Gülüç’ü de yeniden geri alacağız. Bu sayede Zonguldak’taki CHP’li Belediye sayılarını artıracağız. Bunun yanı sıra Ankara ve İstanbul’da yeniden kazanacağız. Büyükşehirlerimizden Gülüç Beldemize çok daha fazla destekler sağlayacağız, bundan emin olun.”

.

.

Daha sonra; Ertuğrul ve Göktekin, beraberlerinde CHP Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, CHP İl Genel Meclis Üyesi Adayı Kenan Gündoğdu, CHP Gülüç Belde Başkanı İhsan Demirkol, Gülüç Belediye Meclis Üyesi Adayları, parti yöneticileri Başkan Adayı Göktekin’in eşi Emine Göktekin ile birlikte beldedeki esnaflara, pazaryerinde esnaf ve vatandaşlara ziyaretlerde bulunan Ertuğrul, Göktekin’e oy istedi.

Gülüç CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin de, daha önce gezdiği pazaryerinde söylediği gibi, belediye başkanlığını kazanması halinde Pazaryerinin üzerini kapatarak, esnaf ve vatandaşların kışın olumsuz havalardan, yazın ise aşırı sıcaklardan korunmasını sağlayacaklarını tekrarladı.

CHP grubu, aynı güzergahtaki İYİ Parti ve AK parti seçim bürolarını da ziyaret ederek, buradaki partililer ve vatandaşlarla selamlaştı. CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, seçim çalışmalarını Kozlu İlçesinde sürdürmek üzere beldeden ayrıldı.

Paylaşın:
318 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ