logo

CHP’Lİ ERTUĞRUL’DAN PROTOKOL ZİYARETLERİ

  • CHP Zonguldak Milletvekili Op. Dr. Eylem Ertuğrul, İl genelinde protokol ziyaretlerinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) 28. Dönem Zonguldak Milletvekili Op. Dr. Eylem Ertuğrul, berberinde CHP Zonguldak İl Başkan Vekili Selim Cansızoğlu ile birlikte ; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İ. Hakkı Özölçer, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun ve Zonguldak Barosu Başkanı İlker Kapkaç’a nezaket ziyaretinde bulundu.

6 Haziran Salı günü gerçekleşen ilk ziyarette Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Milletvekili Ertuğrul’u katlayarak görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diledi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi(ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer,in makamında gerçekleşen ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu da yer aldı.

Ertuğrul’un diğer ziyaretleri ise İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun ve Zonguldak Barosu Başkanı İlker Kapkaç’a oldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren protokol üyeleri, Ertuğrul’u 14 Mayıs Milletvekili Seçimlerinde 28. dönem Milletvekili seçilmesinde dolayı kutlayarak başarılar dilediler.

Ertuğrul ise ilerleyen dönemlerde ülke ve bölge konularında tekrar bir araya geleceklerini ifade ederek misafirperverliğinden dolayı protokol üyelerine teşekkür etti.

Ziyaretler fotoğraf çekimi ile son buldu.

Paylaşın:
313 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ