logo

CHP’Lİ KADINLARDAN SAĞLIKÇILARA MİNNET VE DESTEK

CHP  Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Naile Bingöl, sağlık emekçilerine teşekkür etti ve evlerinde yaptıkları bone ve siperlikleri pandemi sürecinde görev yapan sağlıkçılara destek olmak için teslim ettiklerini bildirdi.

Dünya’da devam eden Kovid-19 Salgını ile mücadele sürerken, unutulan dayanışmacılık ruhunun da hatırlanmasını sağladı. Bu süreçte kamu gücü ve değişik kişi ve kuruluşlar farklı yöntemlerle başta sağlıkçılar olmak üzere ihtiyaçları tamamlamak için seferber oluyorlar.

Cumhuriyet Halk partisi Kdz. Ereğli Kadın kolları da, bu süreçte organize olarak evlerinde üretikleri bone ve maskeleri sağlıkçılara teslim etti. Bu vesile ile sağlıkçılara minnet duygularını ifade eden CHP Kadın Kolları Başkanı Naile Bingöl, etkinlikle ilgili açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“İYİ Kİ VARSINIZ”

Vatan müdafaasının sadece cephede olmadığını, kahramanlıklarıyla ve özverileriyle bugün bir kez daha gösteren  Corona Virüsü ile mücadelemizin kahramanlarına teşekkür ediyoruz. ve  onları yürekten alkışlıyoruz… Tüm sağlık emekçilerimizin göstermiş olduğu özveri, fedakârlık için, alnınızdan dökülen her damla ter, kalbinizden gelen o muhteşem sevgi ve merhamet için sonsuz teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız. Her zaman kalbimiz sizinle.

“HAKLARI ÖDENEMEZ”

Günlerdir özveriyle çalışan büyük risk altında gecesini gündüzüne katarak fedakârca hizmet veren sağlık çalışanlarımızı sabahlara kadar alkışlasak da haklarını ödememiz mümkün değildir.
Bu zorlu süreçte hiç bir fedakârlıktan kaçınmayan, ön saflarda yer alan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık sektörüne, eczacılarımıza sağlık hizmetinin en ağır yükünü çeken temizlik görevlisinden laborantına görüntüleme teknisyenine hemşiresinden hasta bakıcısına güvenlik görevlisine yürekten teşekkür ediyoruz.

BONE VE SİPERLİKLERİ ELDEN TESLİM ETTİLER

        Bizlerde Cumhuriyet Halk partisi Kdz. Ereğli Kadın kolları olarak bu anlamlı mücadeleye elimizden geldiği kadarı ile destek vermeye çalıştık. Aramızda daha önce de sağlık sektöründe bulunan arkadaşlarımız olduğundan bu pandemi sürecinde hizmet veren arkadaşlarımızın ihtiyaçlarını onlarla iletişim kurarak daha net tespit ettik. Bu tespitlerimiz ışığında Karadeniz Ereğli Devlet Hastanemizden başlayarak İlçemizde bulunan tüm sağlık kuruluşlarına evlerimizde bizzat hazırlayarak bone ve siperlik yaptık. Bu yaptığımız bone ve siperlikleri Sağlık emekçisi arkadaşlarımıza teslim ediyoruz. Bu süreçte bizlere her türlü yardımda bulunan Başta Cumhuriyet Halk partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Opr. Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul ve Yönetim Kurulu üyelerimize, tüm gönüllü partililerimize  teşekkür ediyoruz. Elbette bir teşekkür Bizleri Bu süreçte hiç yalnız bırakmayan Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli kadın kolları üyelerimize. Umuyorum ki bu süreçten Tüm ülkemiz en sağlıklı şekilde çıkar ve Normal yaşantımıza bir an önce başlarız.

Paylaşın:
1410 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ