logo

CHP’Lİ KARAARSLAN, STK’LARDAN DESTEK İSTEDİ

  • Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Emrah Karaarslan, eşi Safiye Karaarslan ve partililerle birlikte gerçekleştirdiği sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçiminde CHP’den Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı olan Emrah Karaarslan, ilk ziyaretini Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş’e yaptı.

TSO ZİYARETİ:

Karaarslan burada yaptığı konuşmada aday adaylığına ilişkin açıklamada bulunarak göreve geldiği takdirde Kdz. Ereğli TSO ile iş birliği içinde çalışacaklarını ve Kdz. Ereğli’yi hak ettiği noktaya getirmek için el birliği ile çabalayacaklarını ifade etti. Başkan Keleş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Karaarslan’a çalışmalarında başarılar diledi.

ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ :

Karaarslan daha sonra eşi Safiye Kararaslan ve partililerle birlikte Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kdz. Ereğli Şube Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette STK’ların kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Karaarslan göreve gelmeleri halinde ellerinden gelen desteği kendilerine vereceklerinin sözünü verdi. Kdz.Ereğli Şube Başkanı Aynur Öner ise Karaarslan’a ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

KDZ. EREĞLİLİLER DERNEĞİ:

Karaarslan son ziyaretini “Kdz. Ereğlililer Derneği Başkanı Birkan Demirel’e gerçekleştirdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Karaarslan ile Demirel aday adaylığı süreci ve seçim sonrasına dair görüş alışverişinde bulundular. Karaarslan tüm dernekler gibi “Kdz. Ereğlililer Derneği’nin de kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak belediye başkanı olması halinde tüm derneklere gereken önem ve değerin verileceğinin altını çizdi. Demirel ise ziyaretlerinden ötürü Karaarslan ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Paylaşın:
302 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ