logo

CHP’Lİ KOCAMANOĞLU, ADAY ADAYLARINI TEK TEK DEĞERLENDİRDİ

  • Kdz. Ereğli’den bölgesel çapta radyo yayını Ereğli FM’de “ Seçime Doğru” programının canlı yayın konuğu olan CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, “Aday adaylarımızın hepsi donanımlı. Her biri ile gurur duyuyoruz. Adayımız kim olursa olsun, seçimi biz kazanıyoruz.” dedi.

Ereğli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in yayın Moderatörlüğünü yaptığı, İŞ’te Haber Hayat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’nün ise soruları ile konuk Gazeteci olarak katıldığı “Seçime Doğru” Programının 15 Aralık Cuma günkü canlı yayın konuğu olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, yerel seçimler öncesi soruları cevaplandırdı.

İDDİALI KONUŞTU: “BİZ KAZANACAĞIZ”

Partisinin Belediye Başkanı Aday Adaylarını başvuru sıralamasına göre isim isim değerlendiren ve “Ereğli’de biz açık ara kişiden bağımsız öndeyiz. Seçimi kazanıyoruz.” diyen Kocamanoğlu, “6 aday adayınız var. Aday adaylarımızın hepsi donanımlı. Her biri ile gurur duyuyoruz. Mevcut başkanımız ile beraber 5 aday adayımızda var. Bu bizim için sürecin ne kadar demokratik yürüdüğünü gösteriyor. Aday belirlemede örgütlerin görüşleri alınarak istişare yapılarak ve mevcut başkanlara yönelik yapılacak memnuniyet anketi dikkate alınacak. 3 firma memnuniyet anketi yapıyor. Bizlerde örgüt olarak Kendi düşüncelerimizle değil, halkımızdan aldığımız geri dönüşlerle fikrimizi beyan edeceğiz.” dedi.

“BAŞARILI EKİBİ OLAN ŞANSLI İLÇE BAŞKANIYIM”

İlçe Teşkilatının yerel seçim hazırlıklarını tamamladığını ifade eden Kocamanoğlu, “Gururla söylüyorum örgüt yapımız ve yönetim kurulumuz partimizin her kademesinde görev alabilecek nitelikte arkadaşlardan oluşuyor. Bütün arkadaşlarım benim davetime icabet ederek yönetime girdi. Bu açıdan kendimi şanslı bir ilçe başkanı olarak görüyorum. ”şeklinde konuştu.

BİRİNCİ SORUN: TRAFİK

Trafiğin ilçenin en önemli sorunu olduğunu, kısa orta ve uzun vadede yapılacak planlama ile ilçenin bu çileden kurtulabileceğini söyleyen Kocamanoğlu, “Bunu çözmeyen, çözemeyecek bir yönetici bir daha aday olmasın.” görüşüne yer verdi.

.

YAYININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ :

Paylaşın:
499 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ