logo

CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNDEN ERMED’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kdz. Ereğli Belediyesi Meclisinin CHP’li üyeleri, Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Yönetimine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Kdz. Ereğli Belediyesi Meclisinin CHP’li üyelerinden bir grup, Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Yönetimine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

18 Mayıs salı günü Haber Hayat Ofisinde gerçekleşen ziyarete meclis üyelerinden Yaşare Aydın, Gönül Çelik, Haluk Okur, Sertan Kuzu, Mehmet Akçakaya, Fikret Aydeniz, Yılmaz Partlak katılırken, ERMED’i ise Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü, Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Aksakal, Aykut Ateş, Fahrettin Özaydın ile Sadettin Yıldızhan temsil etti.

MECLİS ÜYELERİ ‘GÜVENİYORUZ’ VURGUSU İLE BAŞARILAR DİLEDİLER

Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın önderliğinde ve uyum içerisinde, Ereğli’nin gelişmesi için çalıştıklarını vurgulayan meclis üyeleri, ayrı ayrı söz alarak ERMED Kurucu Yönetimine güvendiklerini ifade ettiler. Basınla siyasetçi ilişkilerinin önemine dikkat çeken Meclis üyeleri, ERMED’in kurumsal hedef ve beklentilerine destek verdiklerini söyleyerek derneğin çalışmalarında başarılar dilediler.

GÖNÜLLÜ “SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ VE GELİŞME İÇİN BİR ARADAYIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti teşekkür ederek ifade eden ERMED Başkanı Doğan Gönüllü’de, belediye meclisinin yerel parlamento görevi yaptığını söyledi ve “Bizler de işaret ettiğiniz sorunları yaşadığımız için bir araya gelip derneğimiz kurduk. Sorunların çözümü ve gelişim için karşılıklı işbirliği ve uyum içinde çalışmayı umuyoruz. Demokrasi gereği doğru yapılanın yanında, yanlışların ise karşısında olmaya devam edeceğiz. Bizde sizlere önemli görevlerinizde başarılar diliyoruz. ” dedi.

Güncel genel ve yerel konuların görüşüldüğü ziyaret, karşılıklı iyi niyet mesajları ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Paylaşın:
754 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ