logo

CHP’Lİ VEKİLLER, TSO BAŞKANLARI İLE GÖRÜŞTÜ

Zonguldak’taki TSO Başkanları CHP Milletvekillerinin da katılımı ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Zonguldak ve ilçelerinde bulunan Ticaret ve Sanayi Odaları’nın başkanları istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıya CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz da katıldı.

Zonguldak ve ilçelerinde bulunan Ticaret ve Sanayi Odaları’nın başkanları istişare toplantısında bir araya geldi.

Toplantıya; Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Keleş, Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Devrek TSO Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu ve Alaplı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak ile ZTSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, Kdz. Ereğli TSO Genel Sekreteri Gündüz Acar ve Çaycuma TSO Genel Sekreteri Alper Püren katıldı.

Toplantıda; Zonguldak İl ve İlçelerinin ekonomisine ve sosyal yaşamına yönelik olarak yürütülmekte olan projelerin geçmişi, mevcut durumu, yapılmakta olanlar ve yapılması gerekenler hakkında sunum gerçekleştirdi. Her bir proje üzerinde detaylı olarak görüş alışverişinde bulunuldu.

KELEŞ, EREĞLİ’DE 2’NCİ OSB İÇİN BİLGİLENDİRDİ

Toplantıda ayrıca, Karadeniz Ereğli‘de ikinci bir Organize Sanayi Bölgesi kurulması ile ilgili Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş tarafından detaylı bilgilendirme gerçekleştirildi.

Paylaşın:
557 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ