logo

CİĞER, 8 KASIM’DAKİ KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DAVET ETTİ

Türk KızılayI Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer, 29 Ekim- 4 Kasım tarihlerinin “Kızılay Haftası” olması nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Ciğer, yaptığı açıklamada; 8 Kasım’da kan bağışı kampanyası organize ettiklerini de ifade etti ve vatandaşları kampanyaya destek vermeye davet etti.

Türk KızılayI Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer, 29 Ekim- 4 Kasım tarihlerinin “Kızılay Haftası” olması nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Türk Kızılay’ın ülkenin en büyük ve en köklü yardım kuruluşu olduğunu belirten Ciğer, “Kızılay; yangın, sel, deprem felaketlerinde insanlarımızın ve  insanlığın her zaman yanında olan ve  yardım elini uzatan bir kuruluş olmuştur. Kızılay savaşta ve barışta her zaman insanlığın yanında yer almıştır.”dedi.

8 KASIM’DA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI YAPILACAK

Ciğer ayrıca; ‘Kızılay Haftası’ nedeniyle ilçede gerçekleştirilecek programı da; “ Kızılay Kdz.Ereğli  Şubesi olarak okullarımızda Kızılay köşelerinin hazırlanması, öğrenci ve velilerimize Kızılay sunumları,yardımseverlik duygusunu pekiştirmek için Kızılay yardım zarflarını dağıtarak toplanan yardımlarla 100 öğrenciye bot ve mont yardımı yapılacak olması ayrıca; 8 Kasım Cuma Günü gün boyunca İlçe Gençlik ve Spor Merkezi’nde  “Kan Bağışı ve Kök Hücre Kampanyası” yapılacak kampanyaya tüm Ereğli halkımızı davet ediyoruz.”sözleri ile açıkladı.

Ciğer ifadelerinin sonunda; yapılan etkinliklerde desteklerin desteklerinden dolayı Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve sivil toplum kuruluşlarına, ilgili kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini sundu.

Paylaşın:
700 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ