logo

CİĞER, KIZILAY’IN İLÇEDEKİ ÇALIŞMALARINI AÇIKLADI

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer, Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında Vefa Sosyal Destek Grubu aracılığıyla bütün ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya çalıştıklarını belirtti. Ciğer, bugüne kadar yapılan yardımlarla ilgili son verileri paylaştı.

Türk Kızılayı  Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer, Kızılay Yönetimi ve gönüllüler ile birlikte ülkenin zor günler geçirdiği bu zamanda ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya çalıştıklarını belirtti. 

Türk Kızılayı olarak karantina bölgesinde yaptıkları çalışmaları aktaran Ciğer, “Vatandaşlara nakdi yardım başta olmak üzere 550 aileye gıda, 400 hijyen kolisi,182 aileye nakit yardımı,8 koli kıyma ve kavurma, 850 çocuğumuza çocuk paketi desteği sağladık. Ve sokak hayvanlarımız için (kedi, köpek, kuş) 240 kilogram mama ve yem dağıtımı yaptık.”dedi.

Ayrıca sokağa çıkma yasağı olan günlerde yaklaşık 8000 ekmek dağıttıklarını belirten Ciğer, Kızılay olarak 168 No’lu telefondan yardım isteyen tüm vatandaşların isteklerine cevap vermeye çalıştıklarını, hizmetlerinin devam ettiğini kaydetti.  

Ramazan ayının başlamasına kısa bir zaman kala, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak üzere yiyecek- içecek her türlü yardımı hayırseverlerden, kurumlardan ve kuruluşlardan ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere beklediklerini ifade eden Ciğer, bu zor günlerin birlikte aşılacağını söyledi.

Paylaşın:
884 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ