logo

CİĞER VE EKİBİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kızılay Şube Başkanı Yaşar Ciğer, yönetim kurulu üyeleri ve gönüllü Kızılay görevlileri 11.00 ile 15.00 saatleri arasında sokağa çıkma izinleri olan çocuklara oyuncak dağıttılar.

Ereğli Kızılay şube başkanı Yaşar Ciğer yönetim kurulu üyeleri ve gönüllü Kızılay görevlileri ile birlikte 11.00 ile 15.00 saatleri arasında sokağa çıkma izinleri olan çocuklara oyuncak dağıttı.

Günler sonra evden çıkarak sahile akın eden çocuklara oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıtan Ciğer ve ekibi, ayrıca çocuklarla oyunlar da oynadılar.

Yapılan etkinlikle ilgili olarak açıklamada bulunan Kızılay Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer “Bilindiği üzere Koronavirüs salgını dolayısıyla 0-14 yaş arası çocuklarımız evlerinden çıkamıyordu. Bugün onların günüydü. Bizlerde Kızılay Ereğli Şubesi olarak çocuklarımızın hoş ve güzel vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla onlara oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıttık. Onlarla oyunlar oynadık. Eğer çocuklarımızı mutlu edebildiysek bu mutluluk bizlere yeter” dedi.

Paylaşın:
672 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ