logo

“ÇIKTIK AÇIK ALINLA…”

  • Kd. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Haber Hayat Yayıncılık İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’yü telefonla arayarak, 10. kuruluş yıldönümünü kutladı ve “Çıktınız açık alınla on yılda… ” dedi.

1 Aralık 2012’den bu yana Kdz. Ereğli’de Ekonomi temalı yayın yapan İŞ’te Haber Hayat Gazetesi ile www.haberhayat.net web sitesi, 10. yılını tamamlayıp 11. yılından gün almaya başladı.

Yayın kuruluşlarının kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Basın Kartı Sahibi Doğan Gönüllü ile Mali ve İdari İşler Sorumlusu Ülkü Gönüllü’ye bu vesile ile kutlama mesajları geliyor, ziyaretlerde bulunuluyor.

Yayın kuruluşumuza gelen Kutlama mesajları ve ziyaretler sırası ile şöyle :

KDZ. EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI HALİL POSBIYIK:

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, telefonla yaptığı kutlamada 10. yıl Marşını hatırlatarak, “Çıktınız açık alınla on yılda… sizi samimiyetle kutluyorum. Magazinden uzak, ciddi haber ve yorumlarınızla şehrimize ve medyaya değer katıyorsunuz. En kısa zamanda ziyaretinize geleceğim. Başarılarınızın devamını diliyorum. nice 10 yıllara…” dedi. Posbıyık ayrıca çiçek gönderme nezaketinde bulundu.


KDZ. EREĞLİ TSO BAŞKANI ARSLAN KELEŞ:

Başkan Keleş, gönderdiği çiçekle kuruluş yıldönümümüzü kutladı.


MÜSİAD KZ. EREĞLİ ŞUBE BAŞKANI ABDULKADİR ÇINAR:

Yayın kuruluşumuzu yazılı mesajla kutlayan Çınar’ın mesajı şöyle :

Yayın hayatına başladığınız 01 Aralık 2012 tarihinden bu yana, gerek “İş’te Haber Hayat Gazetesi” gerekse web portalınız  www.haberhayat.net  aracılığıyla bölgemizin ekonomik konuları başta olmak üzere sosyal, kültürel ve siyasi birçok meselesine ışık tutmaya çalıştınız.

Bölgemizde meydana gelen olayların kamuoyuna yansıtılması noktasında bugüne kadar göstermekte olduğunuz objektif, araştırmacı ve tarafsız yayın anlayışınızdan dolayı tebrik ederken, bu tutumunuzu bugünden sonra da devam ettireceğinize dair inancımızı da vurgulamak isterim.

Bu vesileyle daha nice uzun yıllar başarılı işlere imza atmanız temennisiyle şahsım, Yönetim Kurulu, dernek üyelerimizle şube personelimiz adına başta siz ve kıymetli eşiniz Ülkü hanımefendi olmak üzere değerli çalışma arkadaşlarınızla gazetenizin baskısı, yayımlanması ve bizlere ulaştırılması, ayrıca web sitenizin haber akışı ve güncellenmesi ile bizlere ulaştırılmasına kadar emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarınıza tebriklerimizi sunar, 10. Kuruluş Yıldönümünüzü kutlarım.  

Ayrıca MÜSİAD Karadeniz Ereğli Müdürü Kemal Kurtul’da iyi niyet ve başarı dileklerini iletti.


DEMOKRAT GAZETESİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ HÜSEYİN AKSAKAL:

“Haber Hayat gazetesinin, ilçemizde farklı bir alanı hakkıyla doldurduğuna, tematik yayıncılıkta örnek gösterilecek bir girişim olduğuna inanıyorum. Haber Hayat, geçtiğimiz 11 yıl boyunca kamusal yayıncılık anlamında büyük hizmetlere imza attı, bundan sonra da atacağına eminim. 11. Kuruluş yıldönümünüz vesilesiyle size ve yayın ekibinize nice başarılı yıllar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”


KDZ. EREĞLİ DİJİTAL MEDYA VE GAZETECİLER DERNEĞİ (ERMED) YÖNETİM KURULU:

ERMED Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, Denetim Kurulu Üyeleri Fahrettin Özaydın, Arzu Günaydın Tekin, Yeşim Özdoğan Çakır ile Üye Yusuf Zobar, aynı zamanda ERMED’in Yönetim Kurulu Başkanı olan Doğan Gönüllü’yü ziyaret ederek Haber Hayat’a başarılı yayın yılları dilediler.


OKURLAR, DOSTLAR VE MESLEKTAŞLAR :

Ayrıca çok sayıda okur, dost ve meslektaş Gönüllü’yü telefonla veya sosyal medya aracılığı ile kutlayarak, yayın hayatında başarılar diledi.

1 Aralık Perşembe günü saat 17.00 itibarı ile mesaj gönderenler (alfabetik sıra ile) şöyle :

.Arzu Akin Akay, Arzu Taşgit, Aynur Öner, Aysel Manay, Aziz BoyAziz, Beyhan Gönüllü Köksal, Bilgin Avcı, Binnur Karakuş Gönüllü, Bülent Yalman, Cem Sünger, Cevat Bozkurt, Cumhur Yerli, Didem Yıldıztepe, Dr. Süleyman Basa, Evrim Balbaloglu,  Güler Özcan Önder, Gülsen Baykan, Gülten Çubuk, Güven Gönüllü, Handan Yılmaz  Ertuğrul, Hasan Eraslan, Hatice-Aydin Erol, Hava Akman, Hayriye Duran, Hülya Yener Mendeş, Hüseyin Eryiğit, Isa Şen, İbrahim Cöbek, İsmet Erdoğ, Kamuran Ertürk, Kemal Tuncer, Koca Usta Baki Aktaş, Korhan Gümüştekin, Kurtuluş Ayyıldız, Mehmet Gökalp, Melek Köselerden, Meliha Araç, Meliha Çoruh, Metin Demir, Metin Sarı, Mücteba Bekcan, Naile Bingöl, Nalan Genç, Neriman Posbıyık, Nesrin Kurt, Nurdan Sönmez Oguz, Okan Çakirtürk, Rüstem Erdoğan, Sabriye Aşır, Salih Kukul Satılmış Görgülü, Seval Tuncer, Simge Kırlı, Şenay Canver , Şenay Uzun İşeri, Şule Ocak, Tanju Ike, Yılmaz Partlak, Temel Gunay, Tunay Dinçer Dikmen, Türkan Sarıbaş Kervanci, Yaşar Atilla Öksüz, Yusuf Karaoğlu, Yüksel Okur

İLGİLİ YAZI İÇİN TIKLAYINIZ:

Paylaşın:
838 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ