logo

ÇINAR, ‘ZİRVE’ NOTLARINI PAYLAŞTI

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen Vizyoner’21 zirvesi, “Dijitali Fark Et”, “İklimi Fark Et”, “Girişimi Fark Et”, “Dönüşümü Fark Et” ana başlıklarıyla düzenlendi.

MÜSİAD Karadeniz Ereğli Başkanı Abdülkadir Çınar, iş insanlarını geleceğe hazırlama misyonuyla 21-22 Aralık tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleştirilen MÜSİAD Vizyoner’21 zirvesine, geniş bir katılımla iştirak ettiklerini belirtirken, “Fark Et” teması başlığında yapılan oturumların çok verimli olduğunu söyledi.

“FARK ET” TEMALI OTURUMLAR…

Çınar, Vizyoner’21 programına ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede “MÜSİAD olarak, 2015’ten bu yana her iki yılda bir düzenlediğimiz MÜSİAD Vizyoner etkinliği ile iş dünyasını geleceğe hazırlayabilme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu seneki zirvemizin başlığı “Fark Et” olarak belirlendi ve program yoğun gündemle Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Vizyoner’21 zirvesi, ‘Dijitali Fark Et’, ‘İklimi Fark Et’, ‘Girişimi Fark Et’, ‘Dönüşümü Fark Et’ başlıklarıyla düzenlendi. T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank, MÜSİAD Genel Başkanımız Mahmut Asmalı, İstanbul Ticaret Odası Başkanımız Şekib Avdagiç ve MÜSİAD Vizyoner 21 İcra Kurulu Başkanımız Erkan Gül’ün açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlik, iş dünyasının geleceğine kılavuzluk ederken Türkiye’den ve dünyadan duayen isimleri de konuşmacı olarak ağırladı. 2011 Nobel Barış Ödülü sahibi ve ‘Demir Kadın’ olarak anılan Yemenli aktivist Tawakkol Karman’dan Dalgakıran Grubu İcra Kurulu Başkanı Steven Young’a, TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil’den, Mimar Yazar Prof. Dr. Sadettin Ökten’e kadar birçok isim konuşmalarıyla Vizyoner’21’de yer alarak değerli paylaşımlarda bulundular. Bu sene ki zirveye iş insanları, protokol mensupları, girişimciler, öğrenciler, basın mensupları ve misafirlerimizden oluşan yaklaşık 5000 kişiden fazla katılım sağlandı. Programa, Karadeniz Ereğli Şubemizden de 23 üyemiz ve üye firma yöneticilerimizden oluşan 30 kişiyle katılım sağladık” dedi.

BAKAN VARANK’IN SÖZLERİNİ NOT ETTİ

Zirve’ye katılarak konuşma yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın, “Vakit, Türkiye’ye inanma ve geleceğe odaklanma vakti” dediğini belirten Çınar, hedefin milli teknoloji hamlesi olduğunu, Ülke olarak dijital yetkinlikleri ve dijital olgunluk seviyelerinin daha yukarı taşınacağını ifade ettiğini vurguladı. Bakan Varank’ın modern fabrikaların sayı ve yetkinliğini daha da arttırma hedefine vurgu yaparak hiçbir döviz kurunun, Türkiye ekonomisinin iktisadi gerçekliğinden daha güçlü olmadığını söylediğini hatırlatan Çınar, MÜSİAD’ın bunu bilerek konuştuğunu dile getirdiğini ifade etti.

Çınar ayrıca toplantıdaki konuşmacılar ve mesajları hakkında görüş ve izlenimlerini paylaşarak, “MÜSİAD Vizyoner’21 Zirvesi Programının güzel bir şekilde gerçekleşmesinde az veya çok emeği geçen herkese şükranlarımızı sunmayı bir borç biliriz.” dedi.

Paylaşın:
518 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ