logo

ÇINAR: “ZİYARETLERİMİZ TİCARETTE DE KARŞILIK BULUYOR”

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karadeniz Ereğli Başkanı Abdülkadir Çınar ve Yönetim Kurulu üyeleri, MÜSİAD’ın Bolu, Düzce ve Sakarya şubelerini ziyaret etti. Çalışmalara hız kesmeden devam edeceğini vurgulayan Başkan Çınar, “İş insanlarından oluşan bir dernek olmamız, yaptığımız ziyaretlerin ticari anlamda da karşılık bulmasına sebep olabiliyor.” dedi.

MÜSİAD Karadeniz Ereğli Başkanı Abdulkadir Çınar ve Yönetim Kurulu üyeleri, MÜSİAD’ın Bolu Başkanı Davut Uzun, Düzce Başkanı Vefa Pehlivan ve Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun’u makamında ziyaret etti.

Çalışmalara hız kesmeden devam edeceğini vurgulayan Çınar, ziyaretleri değerlendirirken memnuniyetini ifade etti ve ticari -sosyal yönlerden faydalarına dikkat çekti.

Çınar, ziyaretlerin bölge iş dünyasına da fayda sağlayacağını ifade etti ve “MÜSİAD Bolu, Düzce ve Sakarya Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyelerimizi şube merkezlerinde ziyaret ettik. Şubelerimizin birbirleriyle fikir alışverişinde bulunarak ticari ve sosyal iletişimlerini daha fazla arttırmaya yönelik gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ile MÜSİAD’ın birliğine, beraberliğine ve gelişimine katkı sağlamaya çalışmaktayız. Belirli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz şube ziyaretlerimiz ile hem çalışma ve faaliyetlerimizi paylaşıyor hem de birbirimizi daha yakından tanıma şansına sahip oluyoruz. İş insanlarından oluşan bir dernek olmamız, yaptığımız ziyaretlerin ticari anlamda da karşılık bulmasına sebep olabiliyor. Gerek üyelerimize gerekse bölge iş dünyasına katkı sağlayabilecek bu ziyaretlerimizi 2020 yılı içerisinde de gerçekleştirmeyi planlamaktayız. Bölgemizin ve derneğimizin gelişmesi noktasında çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bu vesileyle bizleri şube merkezlerinde misafir eden tüm başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine şükranlarımızı sunar, çalışmalarında başarıların devamını dileriz” dedi.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
1029 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ