logo

CİVELEK ÇAYLIOĞLU’NDA ÇALIŞTI

  • Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimlerinde başkan adayı Cevdet Civelek, ekibi ile Çaylıoğlu Bölgesinde ziyaretlerine devam ederken, “listemiz birinci çıkacak” değerlendirmesinde bulundu.

Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimlerinde Başkanlığa adaylığını açıklayan Cevdet Civelek ile yönetim kurulu adayları Okan Şimşek, Fatih Gürgün, Ayhan Erol ve Emin Karakaya çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Civelek ve ekibinin 1 Şubat Çarşamba günü Erdemir Caddesi ve İbrahim Efe Caddesindeki kooperatif üyelerini ziyaretinin ardından, Çaylıoğlu köyüne geçtiği bildirildi.

“İNANCIMIZ TAM”

Yapılan seçim çalışmasının ardından değerlendirmede bulunan Civelek, genel kurulda yapılacak seçimde üyelerin teveccühü ile kendi listelerinin birinci olarak çıkacaklarını ifade etti.

Civelek değerlendirmesinde “Seçime sayılı günler kala esnaf ve Kooperatif üyesi arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz. Onların talepleri ile bizlerin projeleri aynı dili konuştuğumuzu ortaya koyuyor. Bu yüzden de 4 Şubat Cumartesi günü seçimde listemizin ipi göğüsleyeceğine inancımız tam” dedi.

Paylaşın:
379 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ