logo

CİVELEK “ÜYELERİMİZLE BİR AİLEYİZ”

Kdz.Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, üye ziyareti kapsamında Kdz.Ereğli Umum Servis Araçları Derneği’nde konuştu. Civelek, çalışmaları özetlediği konuşmasında, “Odamızı en iyi şekilde temsil ettik ve temsil etmeye devam edeceğiz. Biz Oda üyelerimizle bir aileyiz. Bizlerden başkası derdimizi çözemez.” dedi.

Kdz.Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetiminin, Oda üyeleri ile bir araya gelmeye devam ettiği bildirildi.

Oda’dan yapılan yazılı açıklamaya göre ; 20 Ocak Perşembe günü Kdz.Ereğli Umum Servis Araçları Derneği’nde oda üyeleri ile bir araya gelinerek istişareler sürdürüldü ve karşılıklı birlik beraberlik mesajları verildi. Açıklamada, Dernek Başkanı Muhammet Başkan ve üyelerin, Civelek ve heyetini tam kadro karşılamasından duyulan memnuniyet ifade edildi.

CİVELEK FAALİYETLERİ ÖZETLEDİ

Oda Başkanı Cevdet Civelek ziyarette yaptığı konuşmada “Bizler göreve geldiğimiz günden beri elimizi ve göğsümüzü taşın altına her zaman koymuşuzdur. Örneğin Odamıza bir mülkiyet kazandırdık. Bunun yanında Servis Araçları Derneğimizi de kiradan kurtardık. Bize her ulaşan Oda üyelerimize en iyi hizmetimizi sunduk. Odamızı en iyi şekilde temsil ettik ve temsil etmeye devam edeceğiz. Biz Oda üyelerimizle bir aileyiz. Bizlerden başkası derdimizi çözemez. Bunun için çalışmalarımıza destek vermenize çok teşekkür ederiz.  Bugün güzel bir ortamda bir arada olmanın memnuniyetindeyiz.” şeklinde konuştu.

DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Dernek Başkanı Muhammet Başkan’da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti “Bizler sizleri biliyoruz. Yapmış olduğunuz desteklerinize teşekkür ederiz.” sözleriyle ifade etti. Ziyarette ayrıca, Oda Üyeleriyle yapılan kahvaltı ve konuşmaların ardından Başkan Civelek, Dernek Başkanı Muhammet Başkan’ın doğum gününü pasta ile kutladı. Ziyaret Oda üyeleriyle toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle tamamlandı.

YAKINDA SEÇİM VAR

Bilindiği gibi Kdz.Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimleri 2022 yılı içerinde yapılması gerekiyor.

Paylaşın:
766 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ