logo

CİVELEK VE EKİBİ: “KAZANACAĞIMIZA İNANCIMIZ TAM”

  • Karadeniz Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Genel Kurulu öncesinde Kooperatifi Başkan adayı Cevdet Civelek, ziyaretlerden gördüğü memnuniyeti ifade ederek “seçimleri kazanacağımıza inancımız tamdır” dedi.

Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi seçimlerinde Başkanlığa adaylığını açıklayan Cevdet Civelek ve yönetim kurulu üyelerinin, çalışmalarına hız kesmeden devam ettiği bildirildi.

Yapılan yazılı açıklamaya göre; Civelek ve Yöetim Kurulu Adayları Okan Şimşek, Fatih Gürgün, Ayhan Erol ve Emin Karakaya, 28 Ocak Cumartesi günü Pazaryeri ve Kepez mahalle esnaflarını ziyaret etti. Ziyarette çalışmaları hakkında bilgiler aktaran başkan adayı Cevdet Civelek ve yönetim kurulu üyeleri, şeffaf bir yönetim olacaklarını ve Kooperatifin çok daha iyi noktaya gelmesi için var güçleri ile çalışacaklarını tekrar ettiler.

Ziyaretler sonrasında açıklamada bulunan Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi başkan adayı Cevdet Civelek “Belen sanayi sitesi ziyaretlerimizin ardından Pazaryeri ve Kepez mahallesinde ki esnaflarımızı ziyaret ettik. Ziyarette bizlere gösterilen ilgi ve teveccüh inanın bizleri çok mutlu etti. 4 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan seçimlerde bu ilgi alakanın karşılığı olarak yönetim kurulu üyelerimizle seçimleri kazanacağımıza inancımız tamdır” dedi.

Paylaşın:
402 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ