logo

ÇOCUKLAR, KIZILAY-AYSA İŞ BİRLİĞİ İLE SEVİNDİRİLDİ

  • Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi yönetimi, ilçede bulunan rehabilitasyon merkezi ve Kız yetiştirme yurdu çocuklarını Aysa Otomotiv Destekleri ile sevindirdi.

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi Başkanı Kürşad Yağız ve ekibi, yeni yıl öncesi ilçede ziyaretler gerçekleştirerek Aysa Otomotiv destekleri ile çocukları sevindirdi.

30 Aralık Cuma günü gerçekleştirilen etkinliklerin destekçisi Opel ve Peugeot bayisi Aysa Otomotiv’e teşekkür eden Yağız, “Tüm çocuklarımızın yeni yılını kutlayıp, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmelerini diledik.” dedi.

YENİ YILA MUTLU GİRSİNLER DİYE…

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi olarak Kızılay gönüllüleri ile birlikte hareket ettiklerini belirten Yağız, yazılı açıklamasında “Özel Yaşam Rehabilitasyon Merkezi, Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kdz. Ereğli Kız Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü’müzü ziyaret ederek burada eğitim gören ve kalan çocuklarımıza çeşitli hediyeler vererek yeni yıla mutlu bir şekilde girmelerini istedik. Tüm çocuklarımızın yeni yılını kutlayıp, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmelerini diledik. Bizlere bu etkinliğimizde destek olan Aysa Otomotiv OPEL ve PEUGEOT Batı Karadeniz Bölge yetkili bayi Muhammet Aydın ile tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesile ile herkesin yeni yılını bir kez daha kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
518 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ