logo

“ÇOCUKLARIMIZI MARTI EĞİTİM’DE HER ALANDA DESTEKLİYORUZ”

  • Kdz.Ereğli Martı Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Mesut Özkara katıldığı radyo programında, “ Psikolojik olarak rahat olan bir çocuğun başaramayacağı şey yoktur. Bizler sadece eğitim vermiyor, rehber öğretmen ve  psikolojik danışmanlar ile çocuklarımızı her alanda destekliyoruz.” diye konuştu.

Kdz. Ereğli Martı Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Mesut Özkara, Arzu ile Devri Âlem Programının canlı yayını konuğu oldu.

7 Haziran Salı günü Ereğli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in sorularını yanıtlayan Özkara, pandeminin izlerini tamamen ortadan kaldırmak için yoğun bir tempo ile çalıştıklarını ve bir dizi yeniliklerle yeni döneme başlayacaklarını söyledi.

9-10-11 ve 12. sınıflar (YKS süreci) için Haziran ayı boyunca  ücretsiz kamp programı başlatıldığını, lise kısmı dışında 5-6-7’inci sınıflar içinde aynı uygulamanın geçerli olduğunu söyleyen Özkara, “7 yıllık martı hayatı süresince  YKS, LGS, eşit ağırlıkta aralarında  7 Türkiye birinciliği de olan çok sayıda başarı elde ettiklerini vurgulayarak, “ Psikolojik olarak rahat olan bir çocuğun başaramayacağı şey yoktur. Bizler sadece eğitim vermiyor, rehber öğretmen ve  psikolojik danışmanlar ile çocuklarımızı her alanda destekliyoruz. Velilerimiz kontenjanlarla sınırlı erken kayıt avantajlarını mutlaka değerlendirsin” dedi.

Martı Eğitim Kurumları bünyesinde Ağustos ayı içinde deneme ve ders çalışma merkezini de hizmete açacaklarını belirten Özkara,  “ Günlük, haftalık , aylık hatta yıllık  bir çalışma programı planlayacağız. Buna Sesli, sessiz çalışma salonlarının olduğu saat gece 22.00’ye kadar açık olacak bir kütüphane diyebiliriz. Deneme kulübü faaliyette olacak.” İfadelerini kullandı.(Kaynak: Ereğli fm)

Paylaşın:
681 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ