logo

ÇORUMLUOĞLU “ANNELERİMİZ TEMEL DİREĞİMİZDİR”

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumlu oğlu, “Anneler Günü” dolayısıyla yayınladığı mesajında, “annelerimiz, aile ve toplum hayatının da temel direğini oluşturmaktadır. ” dedi.

“Annelerimiz baş tacımızdır” diyen Kaymakam Çorumluoğlu, Anneler Günü mesajında şunları ifade etti:

Varlıklarıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yüreğiyle çocuklarına yol gösteren karşılıksız sevmenin en güzel ifadesi annelerimiz, en değerli varlığımız ve baş tacımızdır.

Aynı zamanda sevgi ve şefkatle, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatının da temel direğini oluşturmaktadır.

Toplum olarak birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmemizin en önemli manevi kaynağı annelik duygusu, yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir.

Dünyanın her yerinde, hangi sosyal statüde yaşarsa yaşasın tüm anneler yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemlerle hayata ışık tutmaktadır.

Yaşanabilecek en yüce duygunun sahibi olan annelerimizin yetiştirdiği sağduyulu nesiller; gelişen, barış ve huzurla yaşanacak yarınlarımızın da mimarı olacaktır.

Bu anlamlı günün vesilesi ile bizleri dünyaya getiren, hayata hazırlayan, destek olan, sevgisi ve sıcaklığı daima aranan, vazgeçilmez hayat zenginliğimiz olan tüm annelerimizin anneler gününü kutlar, sağlık, mutluluk, huzur dolu yarınlar dilerim.

Paylaşın:
1041 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ