logo

“BU TÜR HAYIRSEVERLİK ÖRNEKLERİNİ GÖREBİLSEK”

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Anaokulu’nu ziyaret etti. Hayırsever Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz  ile birlikte okulda incelemelerde bulunan Çorumluoğlu, “Keşke bu tür hayırseverlik örneklerini Ereğli’deki bütün vatandaşlarımızdan görebilsek. Elbette yapanlar da var ama beklediklerimizin de olduğunu her platformda isim vermeden söylüyorum. Yakında isim vermeye de başlayacağım. Biz, kendimizi için değil, çocuklarımız ve geleceğimiz için destek istiyoruz.”dedi.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Anaokulu’nu ziyaret etti. Ziyaretinde Kaymakam Çorumluoğlu’na okulu yaptıran hayırseverler Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz çifti de eşlik etti.

Okul binası gezisi sonrasında Kaymakam Çorumluoğlu ile Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz çiftine öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi, birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

ÇORUMLUOĞLU, “ŞIK BİR OKUL OLMUŞ”

Kaymakam Çorumluoğlu, gazetecilere ziyareti ile ilgili düşüncelerini paylaşırken “Bu yıl eğitim ve öğretime açtığımız okuldaki ilk izlenimlerim oldukça olumlu. Oldukça başarılı yönetim ve idareci olgusu gördüm. Bundan dolayı da çok sevindik. Çocuklarımızın yüzleri gülüyor. Onlar bizim geleceğimiz. Mutlu olacaklarından eminim. Şık bir okul olmuş. Ama bundan sonra okulu korumak, idare ettirmek de okul müdürümüz ve öğretmenlerimizin gayretleriyle olacaktır. Bu vesileyle okul idaremize, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

“OĞUZ ÇİFTİNİN KATKILARI HERKES TARAFINDAN BİLİNİYOR”

Çorumluoğlu, Hayırsever Oğuz çiftinin, ilçedeki eğitim ve öğretime katkılarının herkes tarafından bilindiğine vurgu yaparak, “Değerli hayırseverlerimizin Ereğli’de eğitime katkılarını herkes biliyor. Bu katkılarının devamını diliyorum. Keşke bu tür hayırseverlik örneklerini Ereğli’deki bütün vatandaşlarımızdan görebilsek. Elbette yapanlar da var ama beklediklerimizin de olduğunu her platformda isim vermeden söylüyorum. Yakında isim vermeye de başlayacağım. Biz, kendimizi için değil, çocuklarımız ve geleceğimiz için destek istiyoruz.”ifadelerine yer verdi.

OĞUZ, “GÜCÜMÜZ NİSPETİNDE ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Hayırsever Ahmet Orhan Oğuz da, çocukların en güzel varlıklar olduklarını dile getirdi ve “onlar, aynı zamanda bizim geleceğimizdir. Bu anlamda, her birimiz, gücümüz nispetinde çocuklarımıza sahip çıkacağız. Bunun da en güzel şekli, eğitime olan katkıdır” şeklinde konuştu.

Öte yandan okulun bahçesinde bulunan hayvan barındırma alanına ne tür hayvanların konulacağını öğrenen Kaymakam Çorumluoğlu, kendisinin de bir hayvan verebileceğini kaydetti.

Çorumluoğlu’nun ziyaretinde; İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu Müdürü Orhan Köse, Anaokulu Müdürü Günay Çankırılı ile okul öğretmenler de hazır bulundu.

Paylaşın:
988 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ