logo

ÇORUMLUOĞLU; VAKA VE VEFAT ARTIŞLARINA DİKKAT ÇEKTİ!

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Zonguldak ve Ereğli’deki vaka ve vefat artışlarına dikkat çekerek “lütfen dikkat edin, aileleriniz üzülmesin, sizler üzülmeyin. Belki gencim diye siz atlatırız diyorsunuz ama son vakalara baktığımızda ne yazık ki artık gençlerde vefat etmeye başladılar.” uyarısında bulundu.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Uzun Mehmet’i Anma ve Kömürün Bulunuşu Günü töreninde yaptığı konuşmanın son bölümünü Kovid salgınına ayırdı.

Son zamanlarda Zonguldak ve Ereğli’deki vaka ve vefat artışlarına dikkat çeken Kaymakam Çorumluoğlu, “lütfen dikkat edin, aileleriniz üzülmesin, sizler üzülmeyin. Belki gencim diye siz atlatırız diyorsunuz ama son vakalara baktığımızda ne yazık ki artık gençlerde vefat etmeye başladılar. Bu manada evinize hastalık taşımayın. mağdur edeni olmayın. ondan sonra da cenazede balkondan bakan kapının önünden bakan kişiler oluyorsunuz.” diye konuştu.

“SONRA AHLASANIZ DA, VAHLASANIZ DA!..”

Benzer olaylara şahit olduğunu ifade eden Çorumluoğlu, “Sonra ahlasanız da vahlasanız da iş işten geçmiş oluyor. Onun için bu vaka sayılarını Ereğli’de Zonguldak’ta tüm Türkiye’de düşürmemiz gerekiyor. Bakın TTK’da zaman zaman sıkıntılar çıktı. Arkadaşlarımız gerekli tedbirleri aldılar söndürdüler. Ama bu yarın çıkmayacağı anlamına gelmez.” uyarısını tekrarladı.

Kaymakam çorumluoğlu kadınlara da seslenerek şöyle dedi;

“Burada hanım kardeşlerimiz de var. Ev oturmalarına komşu ziyaretlerine lütfen bir süre ara versinler, daha çok günlerimiz olacak, acelemiz ne? Kovid bulaştırmamaktan daha önemli bir işiniz varsa gidin misafirliğe. Sağlığınızdan daha önemli ne olabilir ki ?..”

Paylaşın:
470 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ