logo

ÇORUMLUOĞLU’NA 2 BİN KM ÖTEDEN DESTEK GELDİ

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu 2,5 ay önceki pandemi denetimleri sırasında yaşadığı olay üzerinden, olayı çarpıtarak yıpratmak isteyen çevrelere tepkiler büyürken, Çorumluoğlu’na her türlü sosyal, kültürel ve siyasal kesimden destekler de aynı oranda büyüyor.

Son olarak şu an Almanya’da geçici görevli Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlerinden Sabahattin Durgut, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “LÜTFEN Sayın ÇORUMLUOĞLU GİBİ DEĞERLİ YÖNETİCİLERİMİZİ İNCİTMEYELİM.” mesajını paylaştı.

2 bin km. ötede görev yapan duyarlı öğretmen Durgut’un mesajı “aynen” şöyle :

KDZ Ereğli Kaymakamı Sayın İsmail ÇORUMLUOĞLU Beyefendi hakkında Algı Yönetimi içerikli ulusal basında çıkan haber üzerine. ..

Denetimlerindeki amacı asla ceza değildir.. Caydırıcılık ilkesidir.. O cezaları kendi cebinden bile öder…

2019 yılı Temmuz ayında Kdz Ereğli- Gülüç Vesile Dikmen İlkokulu’na okul müdürü olarak atandım.

Eylül sonu gibi Yurt Dışı görevine gideceğim kesindi. Göreve başladığım okul binası 1 yıl sonra yıkılacak, yerine yeni bir bina yapılacak diye fiziki yapısı iyileştirilmiyordu. Binanın bir çok bölümünde fiziki iyileştirme yapılmalıydı… Sorunu dosya halinde Kdz Ereğli Kaymakamı Sayın İsmail Çorumluğu’na ilettik. Görüşmede hocam okul yıkılacak…yeni bina yapılacak.. 1 yıl idare edilse .. ne düşünüyorsun diye sorduklarında…

Sayın Kaymakamım, okul müdürü olarak görev yapacağım bu binaya kendi çocuğumu 1 ders saati bile almam. Devletin parası Vatandaşın çocuğu için harcansın dediğimde.. gülen gözlerle. ağzına sağlık hocam dedi. telefona sarıldı. Özel İdare Müdürünü çağırdı, okul binasının fiziki iyileştirilmesi talimatını verdi. Kısa sürede gerekenler yapıldı.. İş bitiminde yapılan çalışmaları okula görmeye geldi. Vatandaşlarımıza,, makamında geçen görüşmeyi olduğu gibi anlattı. LÜTFEN Sayın ÇORUMLUOĞLU GİBİ DEĞERLİ YÖNETİCİLERİMİZİ İNCİTMEYELİM.

Gerçekten bir eğitim sevdalısı- hizmet gönüllüsü.. Selam ve saygılarımı sunarım.

NOT: Böyle bir tespiti bir öğretmen olarak- yaşadığım şehre- ülkeme bir çakıl taşı da olsa ışık tutması amacıyla paylaşmak istedim.

Paylaşın:
661 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ