logo

ÇORUMLUOĞLU’NDAN CUMA NAMAZI RİCASI!

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, KOVİD 19 salgınının sürdüğünü hatırlatarak Cuma namazı ile ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “lütfen seccadelerinizi yanınızda getirmeyi unutmayın” dedi.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, koronavirüst önlemleri kapsamında alınan tedbirleri hatırlattı ve Cuma namazı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Akşam saatlerinde yaptığı açıklamada vatandaşları tedbirlere karşı duyarlı olmaya çağıran Çorumluoğlu, “Kıymetli Vatandaşlarımız;
Büyük bir sabırla, sizlerinde yardımı ve dikkatiyle Pandemi Sürecini inşallah en kısa zamanda en az problemle birlikte atlaticaz. Cuma namazı için hazırlanan,Cami Avlulari, Okul Bahçeleri ve Spor Alanlarina giderken lütfen seccadelerinizi yanınızda getirmeyi unutmayın.Hijyen kurallarına, Fiziki Mesafeye ve Maske kullanmaya azami dikkat etmenizi rica ederim.
Sağlıklı günlerde buluşmak dileğimizle…” dedi.

  • Öte yandan; pandemi salgını döneminde her cuma günü öncesinde kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklama tekrar edilerek önlemler ve kurallar şöyle hatırlatıldı:

Paylaşın:
785 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ