logo

ÇORUMLUOĞLU’NDAN VALİ VE BAŞKANA VEDA

İzmir Vali Yardımcılığına atanan Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın’a veda ziyaretleri gerçekleştirdi.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Resmi Gazete ’de yayımlanan atama kararnamesi ile İzmir Vali Yardımcılığına atandı. Görev yeri değişen Kaymakam Çorumluoğlu, ilçede veda ziyaretlerini sürdürüyor.

VALİ TUTULMAZ BAŞARILAR DİLEDİ

25 Ağustos Salı günü Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’a giden Çorumluoğlu’nun ziyareti valilik sosyal medya hesabından paylaşılarak, “Vali Tutulmaz Ereğli ilçemize yaptığı değerli hizmetlerden ötürü Kaymakam Çorumluoğlu’na teşekkür etti, yeni görevinde başarılar diledi.” dendi.

BAŞKAN AYDIN’DAN “DEVLET ADAMLIĞI” VURGUSU!

Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ı da makamında ziyaret eden Kaymakam Çorumluoğlu bir süre sohbet etti. Belediye Başkanı Aydın, yaptığı kısa açıklamada, “Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu’nun nazik ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduk. Görev süresinde çok güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Bu dönem içerisinde sergilemiş olduğu devlet adamlığı ve belediyemize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. İzmir’deki yeni görevinde başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Paylaşın:
491 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ