logo

ÇORUMLUOĞLU’NUN ‘YAŞLILARA SAYGI HAFTASI’ KUTLAMA MESAJI

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Çorumluoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli büyüklerimize verdiğimiz sevgi ve saygıyı göstermek ve bu anlamda duyarlılık oluşturmak adına ‘‘18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’’ olarak kutlanmaktadır. Bizleri yetiştiren bugünlere getiren yaşlılarımızın; ihtiyaçlarının karşılanması, sosyal, ekonomik, kültürel ve sağlık sorunlarının giderilmesi için onların her daim yanlarında olduğumuzu hissettirip, büyüklerimizin kaliteli bir yaşam sürdürebilmesi için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz.  

“DEVLET OLARAK YAŞLILARIMIZA HER TÜRLÜ DESTEĞİ SÜRDÜRMEKTEYİZ”

Devlet olarak; Milletimizin en önemli değerlerinden biri olan yaşlılarımıza sevgi ve saygı yaklaşımı çerçevesinde, onların yaşamlarının bu evresinde sosyo-ekonomik olarak rahat etmelerini sağlayacak politikalar geliştirmeye ve gerekli düzenlemeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda yaşlılarımızın ihtiyaç duyduğu her türlü maddi ve manevi desteği sağlamaya, onların, insan onuruna yakışır standartlarda hayatlarını devam etmelerini ve beklentilerine uygun hizmetleri en kaliteli ve etkin bir şekilde almalarına yönelik çalışmalarımızı geniş bir yelpazede sürdürmekteyiz.

Büyüklere gösterilen minnet duyguları ve ihtimam, toplumumuzda varlığını her zaman hissettirmiştir. Yaşlı insanlarımızın itibar, güven ve huzur içinde yaşam sürmeleri için sağlanan her türlü imkan, ömrünün büyük bir kısmını ülkesine hizmetle geçirmiş büyüklerimize duyduğumuz minnetin ifadesidir. Yeni kuşakların yaşlılara sahip çıkan, sevgi ve saygıda kusur etmeyen bireyler olarak yetiştirilmesi, aile bağlarımızın korunmasını ve bu sayede toplumun her bireyinin hayata güvenle bakmasını sağlayacaktır. Bu duygularla tüm değerli büyüklerimizin ‘‘18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’’nı kutluyor, sağlıklı, huzurlu, mutlu günler geçirmelerini temenni ediyorum.”

Paylaşın:
762 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ