logo

ÇUFALI: “EREĞLİ TURİZM FAKÜLTESİ SON DERECE ÖNEMLİ”

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Çufalı, Kdz. Ereğli Kepez yerleşkesi ziyaretinde, Kdz. Ereğli Turizm Fakültesinin, bölgedeki turizm potansiyelinin açığa çıkartılmasında ve yerel ürünlerin coğrafi işaret ile tescilllenerek dünyaya tanıtılmasında son derece önemli bir rol oynadığını ifade ederek “Gerçekleştirdiğiniz çalışmalardan dolayı başta Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi olmak üzere bütün birimlerimizi tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi(ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’nın Kdz. Ereğli Kepez Yerleşkesini ziyaret ederek yöneticilerle ve görüştüğü bildirildi.

Üniversite kaynaklarından verilen bilgiye göre; Rektör Çufalı’nın, bir hafta önce gerçekleştirdiği ziyarette Ereğli Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Arslan, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Makbule Civelek, Denizcilik Fakültesi Dekanı Adnan Topuz ve Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih Dinçer ile kısa bir görüşme yaptıktan sonra, yerleşkede bulunan akademik ve idari personel ile bir toplantı gerçekleştirerek sorunlarını dinledi.

DİJİTAL İÇERİK ÜRETİLMESİNİ İSTEDİ

Toplantıda Dekan Prof. Dr. Ali Arslan’ın yeni eğitim öğretim dönemi için alınan önlemler hakkında bilgi vermesinin ardından Rektör Çufalı kısa bir değerlendirmede bulunarak, “Salgın döneminin ne zaman sona ereceğini kestirmek güç. Bu süreçte üniversite olarak üzerimize düşeni en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Şüphesiz bundan sonraki süreçte dünya, pandemi öncesindeki haline geri dönemeyecektir. Artık dünya giderek dijitalleşiyor, buna bağlı olarak bizlerin de özellikle uzaktan eğitim sürecinde dijital içerikler üretmesi gerek. Bizler üniversite olarak, proje üretmek isteyen öğrenci ve personelimizi desteklemeye hazırız. Sizler projeler üreterek, üniversitemizi üst sıralara taşıyacaksınız.” dedi.

KUTLADI…

Çufalı ayrıca, Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi, bölgedeki turizm potansiyelinin açığa çıkartılmasında ve yerel ürünlerin coğrafi işaret ile tescilllenerek dünyaya tanıtılmasında son derece önemli bir rol oynadığını ifade etti ve “Gerçekleştirdiğiniz çalışmalardan dolayı başta Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi olmak üzere bütün birimlerimizi tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Paylaşın:
599 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ