logo

CUMHURİYETİN 100 YILLIK SERÜVENİ ÖZETLENECEK

  • Karadeniz Ereğli Sanat Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği(KESEK) adına açıklama yapan Barış İngenç, sanatçı ve tarih anlatıcısı Pınar Ayhan’ın konuk olacağı Cumhuriyetin 100. yılı etkinliği düzenleneceğini açıkladı.

KESEK’in 2022 yılında kuruduğunu hatırlatan İngenç, faaliyet alanlarının çoğunluğunu köy okullarına kütüphane kurmak olduğunu bildirdi.

İngenç, 7 Şubat 2024 tarihinde Erdemir Kültür Merkezinde düzenlenecek “Aydınlanmanın Öncüsü Mustafa Kemal Atatürk” temalı etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin büyük 100. yılı şerefine düzenlediğimiz muhteşem etkinlikte, sanatçı ve tarih anlatıcısı Pınar Ayhan sahnede! Bu etkinlikte Pınar Ayhan, Cumhuriyetimizin 100 yıllık serüveninden birkaç hikâye anlatırken, piyanisti eşliğinde sahnede etkileyici eserlere hayat verecek. Tarihi anların, büyük mücadelelerin ve unutulmaz anıların konuşulduğu bu özel söyleşide, müzik ve söz bir araya gelecek. Köy okullarımıza kuracağımız kütüphanelerime katkıda bulunmanız ve bu muhteşem programda sizleri aramızda görmemiz bizlere güç verecektir.”

Paylaşın:
275 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ