logo

ÇYDD KDZ. EREĞLİ ŞUBESİ, AYNUR ÖNER’LE DEVAM EDECEK

  • ÇYDD Kdz. Ereğli Şubesi Olağan Genel Kurulu’nda Aynur Öner yönetimi tekrar göreve seçildi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD) Kdz. Ereğli Şubesi 17. Olağan Genel Kurulu 19 Şubat’ta gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Aynur Öner’in açılış konuşmasında, genel merkez ile şubenin görev döneminde ve deprem sürecinde gerçekleştirdiği faaliyetleri özetleyerek, “Bizler kurumsal altyapısı, şeffaf yönetimi, Genel Merkezimiz, geçmiş dönem başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile derneğimize, her  zaman katkı sunan, görüşlerine önem verdiğiniz üyelerimiz ve gönüllülerimiz ile bir arada derneğimizin çatısı altında olmaktan mutluyuz, ÇYDD üyesi olmaktan onur duyuyoruz . Deprem felaketinin yaralarını sararak, umutlarımızı yükselterek  Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılını milli birlik ve beraberlik içinde en güçlü şekilde kutlamak istiyoruz. Türk Milletinin Atatürk’ün izinde her zorluğu aşacağına inanıyoruz.” dedi.

Divan Başkanlığını Emin Semih Özkök, Divan üyeliklerini de Hakime  Tunçer ve Dursun Ünsal Sarıkaş’ın  yaptığı Genel Kurulda faaliyet  ve mali raporlar okundu, ibra edildi.

Tek liste ile yapılan seçimde, yönetim kurulu asıl ve yedek, denetim kurulu asil ve yedek, onur kurulu asil ve yedekleri ile Genel Merkez delegeleri asıl ve yedek üyeleri seçildi.

ÇYDD Kdz. Ereğli Şube Yönetimi şu isimlerden oluştu :

Şube Başkanı: Aynur Öner
Başkan Yardımcısı: Bengü Er
Sayman Nilay Odabaş: Gemeç
Yazman: Selma Amca
Üye: Fulya Öztürk
Üye: Neşe Öner
Üye: Serap Buzoğlu.

Paylaşın:
1056 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ