logo

“DAHA İYİ BİR YAŞAM VE PARLAK BİR GELECEK İÇİN…”

İYİ Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Op.Dr.Evrim Balbaloğlu, yeni yıl mesajında Covid-19 pandemisi döneminde yaşanan mücadeleye dikkat çekti ve “Daha İYİ bir yaşam ve parlak bir gelecek için birlik ve dayanışma içinde yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.,

Balbaloğlu’nun, “mücadele, dayanışma ve umut” mesajları içeren açıklaması şöyle :

COVID-19 salgınının hepimizin hayatına damga vurduğu bir yılda yaşadığımız sıkıntı ve acılar ne kadar büyük olursa olsun, demokrasimize, kendimize ve geleceğe olan inancımızı hiçbir zaman kaybetmemeliyiz.

Yaşadığımız süreçte aramızdan sevdiğimiz ve parmakla göstereceğimiz kişileri kaybettik, pandemi ve etkileri şiddetlendi.Yaşanan psikolojik tramvaylar beraberinde şiddeti tetikledi.

Yoksulluğun, eşitsizliğin ve açlığın arttığı, bazı sektörlerin hayatta kalmaya çabaladığı, borçların arttığı ve yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın eğitim mücadelesi verdiği bir dönemden geçiyoruz.

COVID-19 salgını sırasında hayat kurtarma çabaları için ön saflardaki sağlık çalışanlarına şükran borçluyuz.

Yaşanan tüm zorluklara rağmen birbirine kenetlenen, yardımlaşma ve dayanışma duygusu ile Türk halkı bir kez daha tüm dünyaya örnek oldu.

Türkiye’nin önünde büyük bir gelecek, aydınlık ufuklar var.

Üzüntü ve sevinçleriyle 2020 yılını geride bırakıyor yeni bir yıla giriyoruz.

Hepimiz yeni yıla sağlıklı bir başlangıç ​​yapmak istiyoruz ve bu nedenle sevdiklerimizi korumada üzerimize düşeni yaptığımızdan emin olmak için Covid-19 pandemisiyle mücadelede tavsiye edilen önlemlere uymamız gerektiğini ısrarla vurgulamak istiyorum.

Daha İYİ bir yaşam ve parlak bir gelecek için birlik ve dayanışma içinde yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Paylaşın:
851 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ