logo

DANIŞTAY BAŞKANI ZEKİ YİĞİT, ALAPLI TSO İFTARINA KATILDI

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde TSO iftar programı katıldı.

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı katıldı. Yoğun katılımlı iftar programında konuşan Yiğit, birlik beraberlik mesajları vererek bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI VERDİ

Konuşmasında uzun bir zaman sonra salgın hastalık sebebiyle bu faaliyetlere ara vermek zorunda kalındığını hatırlayan Yiğit, “İnşallah bu birlik beraberlik ruhu ilçemizin, ülkemizin hayranı olarak beraberliğimizi devam ettiririz ve destek oluruz. Bu ortamı hazırlayan, bu kadar topluluğu bir araya gelmesine vesile olan Alaplı Ticaret Odası yönetimine ve başkanı Recep Ocak’a tebrik ediyorum“ dedi.

KATILIM:

Alaplı Kale Park’ta düzenlenen iftar yemeğine Danıştay Başkanı Zeki Yiğit’le birlikte, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Gülüç Belediye Gökhan Mustafa Demirtaş, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Zonguldak Eski Milletvekillerinden Faruk Çaturoğlu, Kdz. reğli Eski Belediye Başkanlarından Murat Sesli, Kamu kuruluşlarının temsilcileri ile Siyasi parti temsilcileri, STK başkanları, Oda Meclis üyeleri ile çok sayıda işadamı ve davetliler katıldı. (iha)

Paylaşın:
665 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ