logo

DEAŞ-FETÖ/PDY ŞÜPHELİSİ ŞAHISLAR ADLİ KONTROLLE SERBEST

  • Zonguldak ve Ereğli’de iki ayrı operasyonda DEAŞ ve FETÖTÜ/PDY örgütleri şüphelisi şahıslar, gözaltı işleminin ardından sevk edildikleri adli makamlarca adli kontrol hükümleri uygulanmak suretiyle serbest bırakıldılar.

Edinilen bilgiye göre; Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca yapılan araştırmalarda Deaş Silahlı Terör Örgütüne finans sağlayan bir dernek hesabına para yardımında bulunduğu tespit edilen S.G. (30) isimli şahıs İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 25.05.2023 günü yakalandı. Şahsın ikametinde yapılan aramada delil niteliği taşıdığı değerlendirilen bir adet kitap, bir adet dizüstü bilgisayar ve bir adet cep telefonuna incelenmek üzere el konuldu. Gözaltına alınan şüpheli, ifadesi sonrasında sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol hükümleri uygulanmak suretiyle serbest bırakıldı.

EREĞLİ’DE YAKALANDI

Ayrıca İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY(Paralel Devlet Yapılanması) Silahlı Terör Örgütü soruşturması kapsamında Kdz. Ereğli Terörle Mücadele Büro Amirliği tarafından S.A.(36) isimli şahıs 24.05.2023 günü yakalandı. Şahıs, sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol hükümleri uygulandıktan sonra serbest bırakıldı.

Paylaşın:
318 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ