logo

DEMİR: “ÜNİVERSİTE İLE İŞBİRLİĞİMİZİ TAÇLANDIRACAĞIZ”

ZTSO Başkanı Metin Demir, ZBEÜ Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i ziyaretinden sonra, “mevcut projelerimizi sürdürerek, iş birliğimizi yeni projelerle taçlandıracağımıza inanıyorum.” dedi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası(ZTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölüçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu açıkladı.

“İlimizi ve üniversitemizi iyi tanıyor.”

Demir, ZTSO Meclis Başkanı Zafer Sağlam, Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Mercimek ve Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarete dair yaptığı yazılı açıklamada Özölçer’den sitayişle bahsederek, “Üniversitemizle ilimizin ekonomisine, ticaretine, turizmine, istihdamına yönelik olarak projeler yürüttük ve yürütmeye devam ediyoruz. Yeni dönemde Prof.Dr. İsmail Hakkı Özölçer hocamızın önderliğinde mevcut projelerimizi sürdürerek, iş birliğimizi yeni projelerle taçlandıracağımıza inanıyorum. Kendileri 20 yılı aşkın süredir üniversitemizde görev yapıyor ve Zonguldak’ta ikamet ediyor. İlimizi ve üniversitemizi iyi tanıyor. Birlikte çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Kendilerine çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
405 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ