logo

DEMİRTAŞ “EMEKLERİMİZ GÜLÜÇ HALKI İÇİN…”

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, mevlid programında yaptığı konuşmada, “Gülüç Belediyesi olarak gerek pandemi süreci ile ilgili, gerekse belediye çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Halkımızın güzel mutlu bir şekilde yaşaması için gereken tüm güzellikleri beldemize katmak için yorulmadan ekibimizle birlikte ter döküyoruz.” dedi.

Zonguldak İli Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Belde Belediyesi tarafından mevlid programı düzenlendi.

Kurban Bayramı öncesi Örencik Mahallesinde arefe günü şehir mezarlığında düzenlenen programda belde camilerinde görev yapan İmam Hatip’ler tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu, dua yapıldı. Program sırasında vatandaşlara ayran ve pide ikramında bulunuldu.

Koronavirüs salgını ile etkin mücadelede belirlenen maske, mesafe ve hijyen kurallarına titizlikle uymalarını hatırlatan ve aşılarını mutlaka yaptırmalarını isteyen Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında tüm Gülüç halkının bayramını kutladığını söyledi.

“BİRLİKTE YAPIYORUZ”

Demirtaş konuşmasında “Ramazan ve Kurban Bayramlarımızın arife günlerinde Gülüç’te yaşamış ve hayatını kaybetmiş merhum ve merhumelerimiz için program düzenliyoruz. Burada değerli hocalarımız Kur’an-ı Kerim okuyor ve hep birlikte dualar yapıyoruz. Okunan Kur’an-ı Kerim ve yaptığımız dualarımızı Cenab-ı Mevlam kabul eylesin. Gülüç Belediyesi olarak gerek pandemi süreci ile ilgili, gerekse belediye çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Halkımızın güzel mutlu bir şekilde yaşaması için gereken tüm güzellikleri beldemize katmak için yorulmadan ekibimizle birlikte ter döküyoruz . Verdiğimiz emeklerin karşılığını yaptığımız her yatırımın ardından vatandaşlarımızın memnuniyeti ile birlikte fazlasıyla alıyoruz . Hizmetlerimizi belediye meclis üyelerimiz, personelimiz, muhtarlarımız ve sizlerle birlikte yapıyoruz. Sizler her düzenlediğimiz programda bizleri yalnız bırakmıyorsunuz. Ben sizlere yapılan hizmetlere her zaman sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Vatandaşlarımıza hizmet eden belediye personeline ve bugünde bizi yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Tüm Gülüç Halkının Kurban Bayramı Mübarek Olsun.” dedi.

Vatandaşlar program sonrası yakınlarının mezarlarını ziyaret edip dua etti.

Paylaşın:
500 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ