logo

DEMİRTAŞ “EREĞLİMİZE DEĞER KATIYORSUNUZ”

Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Yönetimini ziyaret eden CHP Zonguldak Milletvekili Ünal  Demirtaş, “Ereğli’de ihtiyaç vardı bu bakış açısına. Hepinizi de daha önceden tanıdığım ve bu işi layıkıyla yürüten insanlarsınız. Ereğlimize çok değer kattığını düşünüyorum bu derneğin.” diye konuştu.

Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Yönetimi, kuruluşunun ardından ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. ERMED yönetiminin 9 Nisan Cuma günü ilk ziyaretçileri CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ve heyeti oldu. Demirtaş’a İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğrul  ile Başkan Yardımcıları Yıldıray Arslan ve Hikmet Uzuner eşlik etti. ERMED Başkanı Doğan Gönüllü, ziyarette yaptığı konuşmada Yönetim Kurulu kararı ile misafirlerini farklı bürolarda ağırlamaya karar verdiklerini belirterek, Hakimiyet Gazetesi sahipleri Zeliha&Fikri Kapan çiftinin bu ziyarette ERMED’e mekan sahipliği yaptığını söyledi.

GÖNÜLLÜ “AMACIMIZ GELİŞİME KATKIDA BULUNMAK”

ERMED Yönetim Kurulu üyeleri Fikri Kapan, Hüseyin Aksakal, Aykut Ateş ve Fahrettin Özaydın’la birlikte misafirlerini ağırlayan ERMED Başkanı Gönüllü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Derneğin kurucular kurulunu ve kuruluş sürecini özetleyen Gönüllü, “Amacımız demokrasilerde yasama, yürütme ve yargıdan sonra dördünü temel güç olan basının ve medya mensubu arkadaşlarımızın ve tabi ki, şehrimizin gelişimine katkıda bulunmaktır. Bu anlamda etkili olmak istiyoruz. Ziyaretiniz bizim için önemli ve anlamlı, teşekkür ederiz” dedi.

DEMİRTAŞ “ÖNEMLİ BİR İŞLEV ÜSTLENİYORSUNUZ”

Demirtaş’da derneğin kurucularını öğrendiği anda ilk fırsatta ziyaret etmek kararında olduğunu vurgulayarak, ilk fırsatta ziyareti gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Basının demokraside önemine dikkat çeken ve zaman zaman baskılara maruz kaldığı görüşünü savunan Demirtaş “Mesleğin, ilkelerine bağlı olarak kaliteli yürütülmesi de çok önemli. Bu anlamda, derneğinizin kaliteli ve meslek etiğine uygun şekilde yürütülmesi için çok önemli bir işlev yürüteceğini düşünüyorum. Ereğli’de ihtiyaç vardı bu bakış açısına. Hepinizi de daha önceden tanıdığım ve bu işi layıkıyla yürüten insanlarsınız. Ereğlimize çok değer kattığını düşünüyorum bu derneğin. Ve umuyorum ki daha fazla nitelikli gazeteci derneğe üye olur ve daha iyi bir noktaya taşırsınız. Bu başlangıçtır, yeriniz(dernek lokali) yok ama çok daha ileriye taşınacağını düşünüyorum. Umuyorum ve diliyorum ki Zonguldak’a da örnek olur burası, çünkü Zonguldak merkezde de böyle bir ihtiyaç var.” diye konuştu. İlçe Başkanı Ertuğrul’da, ERMED yönetimini kısa süre önce ziyaret ettiğini hatırlatarak başarı dileklerini tekrarladı.

Ermed Kurucuları da tek tek söz alarak kamuoyundan alınan olumlu tepkilerin kendileri için motivasyon kaynağı olduğunu ifade ettiler.

Demirtaş ile ERMED heyeti, toplu fotoğraf çektirerek iyi niyet mesajları ile ziyareti sonlandırdı.

TÜRK HAVA KURUMU ZİYARETİ

Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Yönetiminin, 9 Nisan Cuma günü öğlen saatlerinde Hakimiyet Gazetesi Bürosunda kabul ettikleri diğer ziyaretçileri ise Türk Hava Kurumu Kdz. Ereğli ilçe Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Hasçelik ve ilçe yönetimi oldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette THK İlçe Başkanı Abdulah Hasçelik hediye takdiminde bulundu ve “hayırlı olsun” dedi. “Sizlerin çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Başarılı çalışmalar yapıyorsunuz. tebrik ediyoruz başarılar diliyoruz.” diye konuşan Hasçelik’e THK Yönetim Kurulu üyeleri; İlçe Mal Müdürü Nahit İnel, İlçe Tarım Müdürü Osman Günaydın ve Vakıf Üyesi Recep Akdeniz eşlik etti.

Gönüllü ve ERMED Yönetim Kurulu üyeleri de, ziyaretten duyulan memnuniyeti ifade ederek, THK’nın Ereğli’nin kamuya yararlı aktif derneklerinden olduğunu belirterek başarılar dilediler.

THK ziyareti de hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Paylaşın:
893 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ