logo

DEMİRTAŞ: “GELENEKLERİMİZİ NESİLLERE AKTARMALIYIZ”

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan M. Demirtaş aşure dağıtım etkinliğinde milli ve manevi değerlerin önemine vurgu yaptı ve “Aşure geleneği tarihten günümüze kadar gelen bir geleneğimiz. Geleneklerimize her zaman sahip çıkmalı ve gelecek nesillere aktarmalıyız. Bunu belediye olarak bir görev saydık.” diye konuştu.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belde Belediyesi tarafından Aşure dağıtımı ve canlı müzik etkinliği gerçekleştirildiği bildirildi. Belediye kaynaklarından verilen bilgiye göre 27 Ağustos Cuma günü yeni açılan sosyal tesislerde gerçekleşen etkinliğe Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş-eşi Işıl Demirtaş, Ak Parti İl Başkan yardımcısı Fatih Çakır, Ak Parti Belde Başkanı İsmail Yılmaz, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Başkan Demirtaş ile eşi Işıl hanım kazan başına geçerek protokole elleri ile aşure ikramında bulunması takdir edildi.

“GÜZEL TABLO DEVAM EDECEKTİR”

Etkinlikte konuşma yapan Başkan Demirtaş, milli ve manevi değerlere vurgu yaparak katılımcılara seslendi. Başkan Demirtaş, “Gülüç Belediye olarak her alanda vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Mübarek Muharrem ayına girdiğimiz bu günlerde birlik ve beraberliğin en büyük simgelerinden biri olan Aşuremizi vatandaşlarımızla paylaşmak istedik. Çünkü bizler paylaşmayı seven bir milletiz. Aşure geleneği tarihten günümüze kadar gelen bir geleneğimiz. Geleneklerimize her zaman sahip çıkmalı ve gelecek nesillere aktarmalıyız. Bunu belediye olarak bir görev saydık. Her alanda hizmet verdiğimiz vatandaşlarımızın sosyal belediyecilik hizmetleri ile de her zaman hizmetindeyiz. Bu güzel tablo gelecek yıllarda da inşallah devam edecektir. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Muharrem ayının; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da pekiştirmesine, dünya üzerinde barış, huzur ve mutluluk tohumlarının yeşermesine vesile olmasını diliyorum. Muharrem ayımız kutlu olsun. diye konuştu.

Etkinlik, yöresel sanatçıların sahne aldığı canlı müzikle devam etti.

GALERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ:

Paylaşın:
619 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ