logo

DEMİRTAŞ HATIRLATTI: “UYARILARIMIZA KULAK TIKAMIŞLAR!”

  • 25, 26 ve 27. Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, bölgede yaşanan sel felaketi mağdurlarına geçmiş olsun dedi ve ekledi: “19 Kasım 2019 tarihlinde TBMM meclis araştırma önergesi ve soru önergesi vermişim….O günden bu güne Ak Partili bakanlar, milletvekilleri uyarılarımıza kulak tıkamışlar, hiç bir önlem almamışlar…”

25, 26 ve 27. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, hafta sonunda bölgede yaşanan sel felaketi mağdurlarına geçmiş olsun dedi ve mağduriyetin acil olarak giderilmesini istedi.

Konuyu milletvekilliği döneminde de sık sık gündeme getirdiği bilinen Demirtaş, şu ifadeleri kullandı.

“Geçmiş olsun Zonguldak…..Tek tesellimiz yaşanan sel felaketinde can kaybının olmamasıdır….19 Kasım 2019 tarihlinde TBMM meclis araştırma önergesi ve soru önergesi vermişim….O günden bu güne Ak Partili bakanlar, milletvekilleri uyarılarımıza kulak tıkamışlar, hiç bir önlem almamışlar ve yine Zonguldaklılar öncekilere benzer sel felaketi yaşamıştır. Sel felaketi nedeniyle mağdur olan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum… Sel felaketinin yaraları bir an evvel sarılmalı ve vatandaşlarımızın mağduriyeti acil olarak giderilmelidir…”

  • DEMİRTAŞ’IN KONU İLE İLGİLİ 1 YIL ÖNCE YAPTIĞI AÇIKLAMAYI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ :

Paylaşın:
443 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ