logo

DEMİRTAŞ “KUMPAS” İDDİASI İLE PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ!

  • Kdz. Ereğli’ye bağlı Gülüç Belde Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, Ak Parti’den istifa ettiğini, bağımsız olarak görevine devam edeceğini, kendisine karşı kumpas kurulduğunu ve 2024 seçimlerinde tekrar aday olmayı düşündüğünü serzenişli ifadelerle açıkladı.

Demirtaş’ın açıklaması aynen şöyle :

“Çok kıymetli Gülüçlü halkı;
2014 ve 2019 yıllarında yapılan seçimlerde sizler beni destekleyerek iki kez Belediye Başkanlığı görevine getirdiniz. Görev yaptığım 10 yıllık süreç içerisinde yaptığım hizmetleri burada anlatmayacağım. Zaten siz yaptığımız hizmetleri görüyorsunuz.
Gülüç’ü son 10 yılda Batı Karadeniz Bölgesinin parlayan yıldızı haline getirdik. Sosyal, kültürel, eğitim ve spor alanlarında sizlerle birlikte birçok etkinlik yaptık. Acı günümüzde mutlu günümüzde hep birlikte olduk. Ben sizleri hiçbir zaman yalnız bırakmamak için elimden gelen çabayı gösterdim. En küçük çocuğundan en yaşlımıza kadar kapım ardına kadar sizlere açık oldu. Sizlerin ne talebi olduysa gücümüzün yettiği ve elde olan imkanlar dâhilinde çözdük, çözmeye çalıştık. Bu süreçte Gülüç’e 10’larca eser kazandırdım. Bu eserlerimle ben nasıl gurur duyuyorsam biliyorum ki sizlerde gurur duyuyorsunuz.
Benim en büyük gururum ise mahkeme yoluyla kapatılmak istenen Gülüç’ümüzün mahalle olmasının önüne geçmek oldu. Aylarca ve hatta yıllarca Ankara’ya giderek ilgili makamlarla çalışma yaparak Gülüç Belediyesi’nin kapanmamasını sağladık. Ancak ne var ki; bizler Gülüç’ümüzün sorunlarını çözmek, gelişmesi ve büyümesini sağlamak, beldemizi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için sizlerle birlikte canla başla çalışırken, kamuoyuna da yansıdığı üzere bir takım iddialarla kendimi tam bir kumpasın içerisinde buldum. Maalesef yerel siyasette makam ve ikbal peşinde koşan bazıları bu kumpasa çanak tutup bizi yıpratmaya çalıştılar. Şunu unutmasınlar ki; belden aşağı siyasetin bu güne kadar hiç kimseye getirisi olmamıştır, bundan sonrada olmayacaktır. Ben siz değerli Gülüç halkıma sonsuz güveniyorum. Gülüç halkı beni bu güne kadar hiç yalnız bırakmadı. Bu kumpasa en güzel cevabı da Gülüç halkımız verecek ve bu oyunu bozacaktır. Sandık en iyi tartı ve milletimizin oyları da en iyi hakemdir.
Bu vesileyle gördüğüm lüzum üzerine Adalet ve Kalkınma Partisi’nden istifa ediyorum.
Belediye Başkanlığı görevime bağımsız olarak devam edeceğim. 2024 yılı Mart ayında yapılacak seçimlerde Gülüç Belediye Başkanlığı’na bir kez daha aday olduğumu buradan açıklıyorum. Bu güne kadar her kararı Gülüç halkımızın görüşleri doğrultusunda aldım, bundan sonrada halkımızın istekleri doğrultusunda yoluma devam edeceğim.
Siz değerli Gülüç halkı ile yapacağım görüşmeler neticesinde seçimlere hangi partiden gireceğime karar vereceğim.
Sözlerime son verirken yaşanan bu kumpas olayı sürecinde yanımda dimdik duran Başta Eşim Işıl Demirtaş olmak üzere, çocuklarıma, aileme, belediye meclis üyelerime, muhtarlarıma, belediye personelime ve en önemlisi siz değerli Gülüç halkıma sonsuz teşekkür ediyorum. Sağolun, varolun. Kamuoyunun bilgisine saygılarımla arz ederim.”

Paylaşın:
335 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ