logo

DEMİRTAŞ “MAALESEF ZONGULDAK’TA DA ORTAYA ÇIKMIŞTIR!”

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Coronovirüs’ün Zonguldak’ta görüldüğünü hatırlatarak, “tehlike geçinceye kadar (mümkünse) evde kalalım çağrısı” yaptı.

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Coronovirüs’ün Zonguldak’ta bir banka şubesi çalışanında tespit edilmesi üzerine sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda “bu virüsün şakası yok” uyarısı yaptı.

Demirtaş’ın paylaşımı şöyle :

“Değerli Hemşehrilerim, tüm dünyada yüzbinlerce insana bulaşan ve binlerce insanın ölümüne yol açan ölümcül coronavirüs maalesef güzel şehrimiz Zonguldak’ta da ortaya çıkmıştır. Coronavirüsten korunmanın en etkili ve en kolay yolu(mümkünse) evden çıkmamaktır. Sevdiklerimizi düşünerek, coronavirüs tehlikesi geçinceye kadar evde kalalım.Hijyen kurallarına sıkı sıkıya uyalım. Bu virüsün şakası yok. EVDE KAL ZONGULDAK. EVDE KAL TÜRKİYE. “

BANKA ÇALIŞANINDA TEST SONUÇLARI POZİTİF ÇIKMIŞTI

Öte yandan ; 24 Mart Salı günü Zonguldak yerel basınında çıkan haberlere göre, Halk Bankası Zonguldak Şubesi bir çalışanında ve çaycıda koronavirüs test sonuçları pozitif çıkması üzerine banka binası geçici olarak kapatılmıştı. Banka akşam saatlerinde ilaçlanarak dezenfekte edildi. Banka geçici bir süre için mobil şube ile hizmet verecek.

Paylaşın:
1389 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ